1190 din za paket od 12 anticelult masaža + 12 limfnih drenaža + 12 termopakovanja u salonu Nefertiti! Popust 93%!

18000 DIN
Ponuda je istekla

Ako ste pokušavali mnogo puta da se oslobodite celulita i niste uspeli u toj nameri, mi sada imamo pravo rešenje za Vaš problem! 1190 din za paket specijalnih egipatskih anticelulit tretmana u salonu lepote Nefertiti! Ostvarite Vaš san o savršenim nogama u prijatnoj orijentalnoj atmosferi ovog salona uz veoma delotvorne tretmane. Paket obuhvata 12 anticelult masaža + 12 limfnih drenaža + 12 termopakovanja! Ovo je onuda koja će sigurno doprineti Vašem boljem izgledu!

Kada bi borba sa kilogramima bila laka i jednostavna, svi bi po svetu hodali sa zategnutim telima. Međutim, svi znamo da to nije tako. I svi vrlo dobro znamo da nas kolači tako mame da im je jako teško odoleti  a isti ti kolači se lepe za naša bedra. Ali ono što ne znaju svi, a to je da ćete ovom ponudom masnim i celulitnim jastučićima stati na put. Radi se o paketima za mršavljenje, oni tope, cede i smanjuju Vaš obim. Anticelulit masaža je među efikasnijim tretmanima za smanjenje celulita. Kad se radi ručno, maserka tačno može napipati gde se celulit najviše krije, a kada ga napipa ne pušta ga. Učestalim odlaskom na takve masaže s vremenom se potpuno možete rešiti celulita. Da ne bi došlo do podliva i modrica masaže rade samo iskusni maseri. Anticelulit masaže idu u kombinaciji sa limfnom drenažom koja je nezamenljiv terapeutski postupak za cirkulaciju limfe, poboljšanja venske cirkulacije i detoksikaciju organizma. I na kraju ide termo pakovanje koje će Vaše rezultate učiniti brže vidljivim, a Vaše telo zategnutijim. Pored otklanjanja celulita ova masaža deluje i na bolju cirkulaciju, osećaj zadovoljstva, zategnutosti i ishranjeniju kožu. Za brži efekat skidanja celulita potrebno je redukovati ishranu i unositi bar 2 litre tečnosti dnevno!

 https://www.facebook.com/pages/Lepa-kao-Nefertiti/369707196464337


Pitanja

Isidora
5.12.2013. 13:04
Da li se jos nekome desava da ne moze da dobije salon? Da se niko ne javlja, vec se javlja govorna posta?
Kupoman
Isidora, sigurno je bila neka trenutna situacija u pitanju. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Salon lepote Nefertiti

Generala Horvatovića 52, Beograd
061/306-3132

Vaučer važi

do 2.1.2014.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje najmanje 3 dana unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete,  obavestite salon 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera
  • Radno vreme salona: od ponedeljka do subote od 12:00 do 20:00
  • Kontakt telefon salona: 061/306-3132

Slične ponude