1190 din za test intolerancije na hranu (160 namirnica) putem krvi ili putem elektroda uz stručne savete o ishrani u Life Ordinaciji! 61% popust!

3000 DIN
Ponuda je istekla

Izgubite višak kilograma brzo i bezbedno!

Kupoman i Life ordinacija pripremili su Vam ovu sjajnu ponudu po sjajnoj ceni. Doterajte svoju liniju, smanjite višak kilograma i pripremite se za leto.

Ako večito mučite muku sa viškom kilograma, a do sada ste već isprobali bezbroj raznih dijeta koje nisu dale nikakav efekat i ako su Vam se izgubljeni kilogrami iznova i iznova vraćali preporuka za Vas bi bila da uradite test intolerancije na hranu (160 različitih namirnica) u Life Ordinaciji.

Postoje odredjene namirnice koje ne prijaju svakom čoveku i one mogu biti uzrok zašto uporno ne možete da smršate.

Life Ordinacija putem testa intolerancije na hranu Vam omogućava da vadjenjem krvi iz prsta ili putem elektroda saznate koje su to namirnice.

Nakon što uradite test intolerancije na hranu morate se striktno pridržavati upustva koje namirnice biste, odnosno ne biste trebali da konzumirate i zasigurno ćete nagomilane kilograme nepovratno izgubiti.

Trebalo bi da budete i fizički aktivni. Svakako zavisi od osobe do osobe koliko će ona kilograma izgubiti i koliko brzo.

Test intolerancije na hranu neće škoditi Vašem organizmu niti ćete imati bilo kakve nus pojave.

Zato nemojte više gubiti Vaše dragoceno vreme na dijete koje nisu pokazale nikakvog učinka, već se odlučite na metodu gubljenja kilograma koja će biti brža, isplativa i bezbedna po Vas i Vaše zdravlje a to je Test Intolerancije na hranu u Life Ordinaciji.

Life ordinacija je ordinacija integrativne medicine koja ima holistički (jedinstvo tela, misli i osećanja) i visoko individualni pristup (preporučuje se terapija koja najbolje odgovara datom zdravstvenom problemu).

U njoj se spajaju najmoderniji naučni pronalasci, naročito oni iz kvantne fizike, sa drevnim znanjima o lečenju sa svih krajeva sveta.

http://www.kvantnamedicina.rs/

kvantnamedicinalife@gmail.com


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Life ordinacija

Nikole Tesle 8/8, Beograd

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude