1190 din za test intolerancije na hranu (200 namirnica) biorezonantnom metodom uz stručne konsultacije o ishrani u ordinaciji Life For You! Popust 66%!

3500 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i ordinacija "Life For You" pripremili su Vam ovu sjajnu ponudu po veoma povoljnoj ceni - izgubite suvišne kilograme brzo i bezbedno! Doterajte svoju liniju, smanjite višak kilograma i pripremite se za leto! Ako večito mučite muku sa kilogramima, a do sada ste već isprobali bezbroj raznih dijeta koje nisu dale nikakav efekat i ako su Vam se izgubljeni kilogrami iznova i iznova vraćali preporuka za Vas bi bila da uradite test intolerancije na hranu (200 različitih namirnica) u Life Ordinaciji!

Postoje odredjene namirnice koje ne prijaju svakom čoveku i one mogu biti uzrok zašto uporno ne možete da smršate ili se osećate loše, naduto i umorno. Ordinacija "Life For You" putem testa intolerancije na hranu Vam omogućava da uz pomoć biorezonantne metode saznate koje su to namirnice. Nakon što uradite test intolerancije na hranu morate se striktno pridržavati uputstva koje namirnice biste, odnosno ne biste trebali da konzumirate i zasigurno ćete nagomilane kilograme nepovratno izgubiti, a uz to ćete se osećati mnogo poletnije, odmornije i bolje! Test intolerancije na hranu neće škoditi Vašem organizmu, niti ćete imati bilo kakve nus pojave!

Nemojte više gubiti Vaše dragoceno vreme na dijete koje nisu pokazale nikakvog učinka, već se odlučite na metodu gubljenja kilograma koja će biti brža, isplativa i bezbedna po Vas i Vaše zdravlje. Iskoristite popust od 66% i uštedite 2310 dinara!


Pitanja

Marko
29.4.2012. 13:15
Uplatio sam danas, ali mi se vaucer jos uvek nije pojavio u \"moje kupovine\".
Kupoman
Marko, vaučer stiže u roku od dva radna dana od momenta uplate. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Centar Life For You

Balkanska 18, Beograd
063/1020-702

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude