1190 din za trajnu epilaciju pazuha i dubokih prepona!

8000 DIN
Ponuda je istekla

Trajna epilacija predstavlja metodu uklanjanja neželjenih malja emitovanjem intenzivne pulsne svetlosti (Intense Pulsed Light) na površinu kože koju apsorbuje pigment melanin. Deo emitovane energije se pretvara u toplotnu energiju koju dlaka sprovodi do folikula. Toplota koja se razvija je dovoljna da izazove trajno oštećenje folikula. S obzirom da su folikuli odgovorni za pojavu malja, rezultat je prestanak njihove proizvodnje. Tretman trajne  epilacije daje individualne rezultate, ali trajna epilacija svakako znači da uništeni folikuli više nikada neće proizvoditi dlaku. Na pojačanju maljavost utiču razni faktori, pa se preporučuje oko 4-8 tretmana. Najbolji rezultati se postižu kod osoba koje imaju tamne, jake dlake, svetlu kožu i dobar hormonski status.

Sliming studio Popović i Kupoman su Vam obezbedili da za sjajnu cenu od 1190 din zaboravite na najdosadnije dlačice, ispod pazuha i na preponama!


Pitanja

Marija
16.2.2012. 23:05
Uopste mi nije jasno KAKO JE MOGUCE da u informacija ya EPILACIJU pise da se radi u salonu u Palmira Toljatija 5 I BAS SAM ZBOG TOGA KUPILA KUPON!!! A sada kada sam platila i kupila kupon vidim da na vauceru pise Udbinska 28 O KAKVOJ SE OVDE PREVARI RADI???
Kupoman
Marija, u napomenama ponude jasno piše da je adresa salona Udbinska 28.

Gde iskoristiti vaučer?

Studio za sportske aktivnosti

Udbinska 28, Beograd

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude