1190 din za ultrazvuk po izboru (srce, štitasta žlezda, abdomen, dojke, ginekološki, urološki, prostata) uz mogućnost dolaska na kućnu adresu + gratis vađenje krvi u DZ Clinicanova! Popust 66%!

3500 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i Dom zdravlja "Clinicanova"  omogućli su Vam ovu ponudu uz popust od 66% i uštedu 2310 dinara! Ponuda obuhvata jedan od ponuđenih ultrazvukova:

  • Ultrazvuk srca
  • Ultrazvuk štitaste (tiroidne) žlezde
  • Ultrazvuk abdomena
  • Ultrazvuk dojki
  • Ginekološki ultrazvuk
  • Urološki ultarzvuk
  • Ultrazvuk prostate

Da li Vas muči umor svaki dan? Da li Vam se magli vid, da li se gojite, hvata vas jeza, ili gubite kosu? Ili Vam se dešava suprotno - često ste ubrzani, znojavi, ili uznemireni? Moguće je da je krivac Vaša tiroidna žlezda. Ona proizvodi hormone koji kontrolišu brzinu Vašeg metabolizma – sistema koji pomaže telu da koristi energiju. Poremećaji štitaste žlezde mogu usporiti ili ubrzati metabolizam. Ultrazvuk daje uvid u stanje štitaste žlezde, paraštitastih žlezda, pljuvačnih žlezda i limfnih žlezda vratne regije. Potrebno ga je uraditi kod oboljenja i promena na ovim organima, kao i kod svake pojave otoka i bola na vratu. Ultrazvuk abdomena (trbušnih organa) je metod snimanja kojim se dobijaju slike unutrašnjosti ljudskog tela. Ultrazvuk abdomena i male karlice je jedna od osnovnih dijagnostičkih metoda u savremenoj medicini koja pruža dragocene informacije o stanju unutrašnjih organa stomaka: žučne kese i žučnih puteva, pankreasa (gušterače), slezine, bubrega, nadbubrežnih žlezda, aorta i periaortalni prostor, mokraćna bešika, prostata, materica i jajnicima. Da bi se obavio pregled, pacijent ne treba da jede šest do osam sati pre pregleda, a dva časa pre pregleda treba da popije tri do četiri čaše vode, da ne mokri i da na pregled dođe sa punom bešikom. U hitnim slučajevima, radi se pregled bez pripreme. Pregled se radi kod: bolova u trbuhu, promena i oboljenja na jetri, upala i promena na žučnoj kesi i bubrezima, smetnji pri mokrenju i pojave krvi u mokraći, nekih zaraznih oboljenja, svih drugih stanja prema proceni lekara.

U savremeno opremljenom prostoru uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja Dom zdravlja "Clinicanova" pacijentima nudi konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji nacin utvrdili dijagnozu. U prostorijama Doma zdravlja je i laboratorija, koja u kratkom roku dolazi do rezultata i time ubrzava tretman. Veoma su ponosni na svoj tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom!

http://www.clinicanova.rs


Pitanja

Jelena
18.3.2013. 13:38
Hvala. Ja sam uplatila jutros, i zanima me samo da li mogu da zakazem odmah, ili moram da cekam dok mi ne stigne vaucer?! :)
Kupoman
Jelena, možete već da rezervišete, a vaučer ćete dobiti sutra ili prekosutra. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Dom zdravlja Clinicanova

Višegradska 26, Beograd
011/7151-777

Vaučer važi

do 14.4.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite dom zdravlja i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Za dolazak na kućnu adresu za udaljenost od centra grada do 15 km plaća se 1000 din, a preko 15 km od centra grada plaća se 1500 din!
  • Radno vreme doma zdravlja: od ponedeljka do petka od 07:30 do 20:30, subotom od 08:30 do 15:00
  • Kontakt telefon doma zdravlja: 011/7151-777

Slične ponude