1190 din za ultrazvuk srca ili štitaste žlezde ili abdomena ili dojki ili ginekološki ili urološki ili kolor dopler krvih sudova vrata u EUROMEDIKU na 5 lokacija (Slavija, NBG, Banovo brdo, Centar, Zemun)!

2500 DIN
Ponuda je istekla
Najveći privatni zdravstveni sistem
Pouzdani lekari
Veliki broj lokacija

1190 din za ultrazvuk srca ili štitaste žlezde ili abdomena ili dojki ili ginekološki ili urološki ili kolor dopler krvih sudova vrata u EUROMEDIKU na 5 lokacija(Slavija,NBG,Banovo brdo,Centar,Zemun)!

Ultrazvučni pregledi predstavljaju neinvazivnu i bezbolnu dijagnostičku metodu koja se radi u cilju postavljanja rane dijagnoze. Da bi se imao uvid u Vaše zdravstveno stanje potrebno je da se odrade odgovarajući ultrazvučni pregledi, a na osnovu simptoma koji ukazuju ili sugerišu na oboljenje pojedinih organa. "Kupoman" i Poliklinika pripremili su za Vas sledeće ultrazvukove, a Vi odaberite onaj koji Vam je potreban uz popust od 52% i uštedu 1310 dinara!

  • ultrazvuk srca
  • ultrazvuk štitaste žlezde
  • ultrazvuk abdomena
  • ultrazvuk dojki
  • ginekološki ultrazvuk
  • urološki ultrazvuk
  • kolor dopler vrata

Zahvaljujući savremenim dijagnostičkim procedurama i terapiji, većina oboljenja štitaste žlezde, uključujući i maligne bolesti, ukoliko se pravovremeno dijagnostikuju mogu biti u potpunosti izlečene. ltrazvuk srca treba uraditi svim pacijentima koji imaju simptome angine pectoris ili su preboleli akutni infarkt miokarda, kao i pacijentima koji su imali neku hiruršku intervenciju na koronarnim krvnim sudovima . Ultrazvuk srca treba uraditi i pacijentima koji se brzo zamaraju i znaju za aritmiju srca. Ovim pregledom gledamo kakva je pokretljivost pojedinih segmenata srčanog mišića na osnovu čega zaključujemo kakva je ishrana srčanog mišića , procenjujemo snagu srčanog mišića, gledamo veličinu srčanih šupljina kao i prisustvo stranih masa u njima. Ultrazvuk obavezno treba uraditi kod svih pacijenata kod kojih je prvi put otkriven šum na srcu ili kod šuma koji se pogoršava. Mnoge bolesti štitaste žlezde su bez ikakvih simptoma u svom početnom stadijumu i mogu se otkriti jedino odgovarajućim medicinskim pregledima. Ultrazvuk predstavlja pouzdanu i efikasnu metodu u otkrivanju i praćenju različitih obolenja abdominalnih organa kao što su: urođene anomalije, zapaljenske promene, ciste, tumori, ciroza jetre, kalkuloza (kamenci) žučne kese i bubrega, prisustvo slobodne tečnosti u trbušnoj duplji, aneurizme (proširenja) i aterosklerotični plakovi (naslage) na velikim krvnim sudovima, povrede. Ultrazvuk ima široku primenu kao u prevenciji i ranom otkrivanje karcinoma dojke tako i u dijagnostici ostalih oboljenja dojke jer je neškodnjiv, efikasan, bezbolan, i sa velikom verovatnoćom (oko 97-98%) diferencira maligne od benignih promene u dojci. Preporučuje se kod  pojave cisti i čvorova u dojci, galaktoreje (produkcija mleka u dojkama van perioda dojenja), sekrecije (iscedka) iz dojke, mastitisa (uopala tkiva dojke), kod žena na supstitucionoj hormonalnoj terapiji i kontraceptivnim pilulama, žena sa implantima u dojkama, žena lečenih od benignih i malignih tumora dojke, žena koje su u porodici po ženskoj liniji imale rođake obolele od karcinoma dojke. Redovnim pregledom pacijentkinje ginekolog ultrazvukom može da otkrije: ciste, dobroćudne miome i zloćudne tumore. Ultrazvučnim pregledom može se ustanoviti u kom su stadijumu pomenuti procesi i kolikih su dimenzija. Na osnovu ultrazvučnog pregleda i ostalih analiza, ginekolog preduzima adekvatne metode lečenja ili predlaže operaciju. Ukoliko je potrebna operacija na ginekološkim organima, ultrazvukom se ustanovljuje tačno mesto gde treba vršiti hiruršku intervenciju tako da su "rezovi" manji, a operacije kraće i bezbednije. Pored ostalih analiza, ultrazvučnim pregledom se mogu otkriti i neki uzroci steriliteta. Urološki ultrazvuk obuhvata bubrege, mokraćnu bešiku, prostatu i testise.

Takođe, možete da izaberete kolor dopler krvih sudova vrata. Pravovremenim uvidom u stanje krvnih sudova pacijenata, uz pomoć sve savršenijih dijagnostičkih procedura, značajno im se može pomoći da izbegnu nekada i po život opasna vaskularna oboljenja. Kolor dopler je ultrazvučna metoda za ispitivanje strukture i oblika krvnih sudova, kao i kvaliteta cirkulacije. Ona daje realnu sliku ispitivanih sudova, uz mnoštvo podataka o cirkulatornim parametrima najčešće magistralnih (glavnih) arterijskih i venskih krvnih sudova celog tela, što lekarima i vaskularnim hirurzima značajno olakšava terapijski pristup potencijalnom oboljenju.

U zdravstvenim ustanovama će Vas dočekati iskusno i stručno medicinsko osoblje, kao i kvalitet usluge na najvišem mogućem nivou! Prepustite brigu o Vašem zdravlju proverenim stručnjacima! 

http://www.euromedic.rs/

http://www.domzdravljaeuromedik.com


Pitanja

Sladjana
6.2.2018. 12:25
Kada ću dobiti vaučere. Juče sam postfinom uplatila dva UZ pregleda, ali nikako da dobijem vaučere. Htela bih što pre da zakažem preglede.
Kupoman
Sladjana, juče smo Vam poslali vaučere. :) Možete ih preuzeti iz dela Moje kupovine ili sa Vašeg mejla iz odeljka Promocije.

Gde iskoristiti vaučer?

, Beograd

Vaučer važi

do 5.6.2017.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje minimum jedan dan unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Dom zdravlja Euromedik, Gandijeva 122g : 011/2276-324, 011/2276-342
  • Poliklinika Euromedik, Alekse Nenadovića 7: 011/ 244 8008,
  • Poliklinika Euromedik II, ulica Kosovska 12,Zemun,  069/2480-518
  • Euromedik Višegradska 20, 011/266 0000
  • Euromedik, Zrmanjska 8a, 062/80038

Slične ponude