1200 din za 10 tretmana ultrazvučnog razbijanja celulita i masnih naslaga (po 30 min)+GRATIS 10 termopakovanja u studiju MY LITTLE SECRET!

5000 DIN
Ponuda je istekla

Paket od 10 tretmana ultrazvučnog razbijanja masnih naslaga

Ultrazvučna masaza je metoda parcijalnog uklanjanja masnih naslaga i celulita ultrazvukom. To je neinvazivna i bezbolna terapija koja omogućava brzo, sigurno i efikasno preoblikovanje tela. Razbijanje masnih naslaga u potkožnom tkivu direktno rezultuje smanjenjem obima tretiranog dela tela.

Celulit, nastaje usled poremećaja strukture vezivnog tkiva u vezivnim pregradama i izmedju režnjica masnog tkiva u potkožnoj regiji. Oslabljeno vezivno tkivo kože ne može da se odupre normalnom pritisku masnog tkiva i zato dolazi do prodiranja tog tkiva, pa se na površini kože manifestuje u obliku pomorandžine kore.

Danas više od 80% žena ima celulit koji je udružen sa ostalim znacima bolesti vezivnog tkiva, kao što su ravna stopala, kriva kičma, prošireni krvni sudovi, strije, spustena ramena, želudac, kratkovidost i dr. U nastanku celulita učestvuju i genetski faktori, hormoni, greške u ishrani, odsustvo fizičkog vežbanja.

Preporučuje se 2-3 tretmana nedeljno.

Paket od 10 tretmana, Tretman 30 minuta

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

My little secret

Ul.17.Oktobar 22f, Rakovica, Beograd
069/50 51 404

Vaučer važi

do 5.4.2017.

Napomene

  • Radno vreme: pon-pet od 14h do 20h, subota i nedelja od 10h do 17h
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Kontakt telefon: 069/50 51 404

Slične ponude