1200 din za DUO MASAŽU arganovim uljem za oba pola (dve paralelne relaks masaže celog tela marokanskim "ZLATOM" za dvoje u trajanju od 60 min) u LUX studiju lepote ATINA’S BEAUTY na Novom Beogradu!

4800 DIN
Ponuda je istekla

1200 din za DUO MASAŽU arganovim uljem za oba pola (dve paralelne relaks masaže celog tela marokanskim "ZLATOM" za dvoje u trajanju od 60 min) u LUX studiju lepote Atina’s Beauty na Novom Beogradu!

Budite deo novootvorenog salona Atina’s Beauty u srcu Novog Beograda. Dopustite sebi da na tren zaboravite na svakodnevicu, brige i probleme. Uživajte u vrhunskim uslugama koje Vam nudi naš tim, a sve to uz proizvode i uređaje poslednje generacije. Rad salona se zasniva na individualnom pristupu uz maksimalnu posvećenost i diskretnost u odnosu prema klijentima. Tretmane obavlja stručno osoblje u relaksirajućem i intimnom prostoru koji je pažljivo osmišljen kako bi zadovoljio svačija čula. Pozivamo Vas da nam učinite to zadovoljstvo i budete jedan od naših vernih, zadovoljnih klijenata!

http://www.atinasbeauty.rs/o_nama/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pitanja

Predrag
30.9.2016. 15:55
Ako je ovo duo masaza, kako onda kupon vazi za jednu osobu?
Kupoman
Predraže, ispravili smo, vaučer važi za dve osobe naravno. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Atina’s Beauty

Nehruova 51a, Beograd
064/34-26-376

Vaučer važi

do 6.11.2016.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Kontakt tel: 064/34-26-376

Slične ponude