1200 din za Kleopatrin tretman (esencijalna kupka za telo + zlatna maska za lice + masaža sa magarećim mlekom i eteričnim uljima)! Popust 92%!

14500 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i Salon lepote "Nefertiti" pripremili su za Vas fantastičnu ponudu koja Vam omogućava da se opustite i prolepšate! Vašem telu licu će itekako prijati zlatni tretman za lice koji su egipatski kraljevi i kraljice koristili vekovima da bi očuvali svoju lepotu i mladolikost!

Ponuda podrazumeva Kleopatrinu kupku za telo + Kleopatrinu zlatnu masku za lice i 15 minuta masaže sa magarećim mleko i specijalnim eteričnim uljima. Prirodna neispirajuća maska za telo učiniće pravo malo čudo sa Vašom kožom. Ona hidrira, hrani i omekšava kožu sa dugotrajnim efektom. Dragoceni minerali i vitamin neophodni Vašoj koži imaju regenerativno i antioksidativno dejstvo. Kombinacija čistih esencija čini Vasu kožu mekom, elastičnom i  sjajnom, a magareće mleko će je učiniti mladom i privlačnom. Magareće mleko, shea butter, med i prirodne esencije su ono što je potreno za Vašu kožu neznu kao svila! Kleopatrin tretman lica hidrira, balansira i tonira kožu. Zlatna maska - maska od marokanskog blata, poznata je kao najbolja maska za ćelije kože lica jer sadrži sve minerale potrebne ćelijama kože da bi povratile zategnutost i svežinu! Marokansko blato, pustinjski med i kombinacija mnoštva etarskih ulja za zdravu i lepu kozu! Ovaj tretman ima anti-age efekat, ublažava bore, hrani kožu lica i čini je blistavom, svežom i podmlađenom! Zlatna maska za lice  izbrisaće sve tragove umora, očistiće i osvežiti kožu licu, povratiti joj blistavost, jedrinu i toniranost! Manuelna masaža ubrzava cirkulaciju, limfotok, zateže i oblikuje muskulaturu, smanjuje obim i konačno rešava Vas celulita. Kombinacija etarskih ulja veoma su efikasna u borbi protiv celulita, a termoaktivni gel kao spatulom odstranjuje celulit iz dubljih struktura! Takođe, Magareće mleko su stari narodi visoko cenili. Poznato je da se egipatska kraljica Kleopatra kupala u njemu da bi očuvala lepotu i mekoću kože. Grci su ga smatrali odličnim lekom, a Rimljani luksuznim pićem. Hipokrat ga je preporučivao za mnoge bolesti, naročito trovanja i rane. Ono ima revitalizujuće dejstvo na ceo organizam. Veoma je efikasno protiv problema kože, za jačanje imuno sistema, za oporavak i protiv hroničnog umora. Izuzetno je bogato vitaminima  C, A, D i E, kao i obiljem kalcijuma i fosfora. Podarite Vašem telu ovaj fantastični tretman u trajanju od 90 minuta, zaslužili ste!

Salon "Nefertiti" i "Kupoman" su Vam obezbedili sve ovo po neverovatnoj ceni od fantastičnoj ceni od svega 1200 din! Iskoristite popust od 92% i uštedite 13300 dinara po tretmanu!


Pitanja

jasmina
4.9.2012. 02:57
ja sam danas uplatila, molim vas nista mi nije stigla na email? kako da preuzmem kupon?
Kupoman
Jasmina, vaučer stiže u roku od dva radna dana od momenta uplate! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Kleopatra hamam i spa

Prote Mateje 26, Beograd
011/411-8473, 061/2307411

Vaučer važi

do 4.11.2012.

Napomene

Slične ponude