1200 din za neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića za 4 osobe subotom uveče uz živu svirku i najbolje žurke u klubu Positive (ex Peoples) na Adi Ciganliji! Popust 50%!

2400 DIN
Ponuda je istekla

Ovo je savršena ponuda za sve Vas koji volite dobar provod i zabavu do ranih jutarnjih časova! "Kupoman" i klub "Positive" pripremili su za Vas odličnu letnju ponudu koja obuhvata neograničenu konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića subotom uveče za 4 osobe! Da, dobro ste pročitali, okupite društvo i ne razmišljajte o plaćanju računa nego se opustite i uživajte! U ponudi su od alkoholnih pića: crno ili belo vino (točeno), Jelen pivo (točeno), pelinkovac, rakija (dunja, kajsija, šljiva), vermut, votka, a od bezalkoholna pića: Coca-Cola (nije komadna ambalaža), đus, borovnica, kisela voda. Takođe, očekuju Vas i promotivne cene stranih pića, kao i Red Bull-a koji košta 169 dinara!

Na samom početku makiške strane Ade Ciganlije, na obali beogradskog jezera, nedaleko od centra Beograda, nalazi se oaza mira, dnevnog opuštanja ali, takođe i odlične večernje zabave! Caffe club "Positive" je mesto za sve Vaše prilike jer preko dana pored velikog izbora domaćih i stranih alkoholnih i bezalkoholnih pića, poseduje predivan Fish & Bar restoran sa veoma ukusnim i raznovrsnim kulinarskim specijalitetima. Vikendom organizuju odlične tematske žurke i žive svirke na kojima je uvek lud i nezaboravan provod do ranih jutarnjih časova (od 23:00 do 04:00)! Subotom Vas očekuje No limit party , Crazy Band i DJ Skippy  (domaća i house muzika).

http://klubpositive.com


Pitanja

Marija
3.7.2012. 11:35
Uplatila sam juce, kada ce mi stici vaucer?
Kupoman
Marija, u roku od dva radna dana, znači sutra. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Bisa Krivošić PR, Sutr Shine

Ada Ciganlija, Beograd

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude