1200 din za pregled neurologa specijaliste sa izveštajem i određivanjem terapije u specijalističkoj ordinaciji interne medicine Ultramedik! Popust 52%!

2500 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i Specijalistička ordinacija interne medicine "Ultramedik" pripremili su za Vas pregled neurologa specijaliste sa izveštajem i određivanjem terapije sa popustom od 52% i uštedom 1300 dinara!

Neurološki pregled je specijalistički pregled neurologa koji na temelju anamneze, kliničkog pregleda i dijagnostičkih procedura postavlja tačnu dijagnozu bolesti i prepisuje terapiju. Neurološki pregled ispituje nerve koji su bitni za celokupno funkcionisanje našeg organizma, za voljne i nevoljne radnje koje činimo. Ispituje se funkcionisanje i stanje centralnog i perifernog nervnog sistema: refleksi, držanje, nervi koji su bitni za rad svakog našeg mišića i organa. Ispitivanjem perifernih i centralnih nerava, tonusa mišića, sistema za ravnotežu i koordinaciju i proverom osnovnih psihičkih funkcija se mogu otkriti bolesti mozga, mišića, neurona, kičmene moždine.

U prijatnom ambijentu ordinacije "Ultramedik", u novoizgrađenom objektu, bez čekanja i u zakazano vreme, pružiće Vam vrhunsku medicinsku uslugu. Svi metodi i postupci obavljaju se sa najsavremenijom opremom. Odabrani tim lekara, specijalista, internista visoke stručnosti i profesionalnom primenom savremenih metoda dijagnostike, rešiće sve Vaše zdravstvene probleme!


View

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Specijalistička ordinacija interne medicine Ultramedik

Preševska 74, Beograd
011/382-2786, 064/465-6636

Vaučer važi

do 7.12.2012.

Napomene

Slične ponude