1200 din za romantični ručak ili večeru (glavno jelo + salata + desert + vino) za dve osobe na terasi Vile Jelena! Popust 41%!

2040 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i "Vila Jelena" pripremili su za Vas jednu zaista posebnu i ekskluzivnu ponudu! U pitanju je ručak ili večera za dve osobe na prelepoj terasi ove vile uz popust od 41% i uštedu 840 dinara! Obradujte Vašu dragu osobu jednim ovakvim specijalnim izlaskom!

Ponuda obuhvata:

  • glavno jelo po izboru za dve osobe:  pasta Napolitana, pasta Alfredo, rižoto sa povrćem, piletina sa susamom, piletina u slatko-kiselim sosom ili  piletina sa kikirikijem
  •  2 salate (srpska, šopska, zelena)
  •  2 čaše vina (crno ili belo)
  •  2 porcije deserta (slatke palačinke sa eurokremom)

Dobro došli na Dedinje - kraljevski i rezidencijalni kvart Beograda, jedno od najlepših naselja Evrope, sa parkovima, šumama, uređenim baštama i vilama koje predstavljaju svojevrsni muzej srpske arhitekture kroz vekove. U takvom okruženju osmislili smo za Vas jedinstvenu "Vilu Jelena" koja je spoj otmenog, gospodskog starog Beograda, najmodernijih i najprestižnijih ugostiteljskih veština i već dobro poznatog srpskog gostoprimstva. "Vila Jelena" je reprezentativna građevina neoklasicističkog stila sa enterijerom rađenim u italijanskom maniru s kraja XX veka, opremenjena luksuznim vajarskim detaljima vrhunske izrade. Poslednja reč tehnološke opreme sastavni je deo prostora "Vile Jelena". Briga o svakom detalju, izuzetna toplina celog ambijenta, kao i visoka profesionalnost i srdačnost osoblja, učiniće da se osećate kao u svojoj kući! Terasa je upečatljiv primer uređenja eksterijera koji pokazuje koliko otvoren prostor zaista može da pruži. Na podlozi od kamena sa dekorativnim šarama gde dominiraju svetli tonovi, dodir sa zelenim celinama i nekoliko separea, čine ovaj prostor pravim mestom za uživanje. Sa terase se pruža predivan pogled prema hramu Svetog Save, preko Vračarskog platoa, pa sve do centra grada. Pozicija u rezidecijalnoj zoni Dedinja, stil koji ne opterećuje, daljina od gradske vreve čine ovu terasu idealnom za letnje opuštanje!

http://www.vila-jelena.com


Pitanja

Nikola
7.9.2012. 23:21
Da li je moguće odmah u ponedeljak 10. iskoristiti kupon?
Kupoman
Nikola, jeste, ukoliko rezervišete na vreme! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Preduzeće za trgovinu, menadžment i usluge Vesta International d.o.o

Vojvode Milenka 42, Beograd,

Vaučer važi

do 10.10.2012.

Napomene

Slične ponude