1200 din za ultrazvuk štitaste žlezde sa izveštajem subspecijaliste u poliklinici Vaša Kuća Zdravlja na Vidikovcu!

2500 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

U cenu je uključeno:

  • ultrazvuk štitaste žlezde 
  • izveštaj subspecijaliste

Specijalistička ordinacija „VAŠA KUĆA ZDRAVLJA“ se nalazi u Beogradu, na Vidikovcu, između Garden centra i OŠ „Branko Ćopić“, u blizini pijace „Vidikovac“. Naš stručan i nadasve predan tim lekara i medicinskih tehničara, zadužen je za brigu o Vašem zdravlju. Pružamo usluge inicijalnih i kontrolnih pregleda i davanje terapije u sklopu ordinacije i u kućnim uslovima. U Vašoj kući zdravlja možete obaviti preglede lekara opšte medicine, kao i kardiologa,urologa,dermatologa, reumatologa, endokrinologa pulmologa, pedijatra, interniste kao i ultrazvučne preglede. Po potrebi za Vas možemo organizovati i konsultativne specijalističke preglede iz drugih oblasti medicine. Da bismo Vam olakšali put do Vašeg zdravlja, u saradnji sa renomiranom Laboratorijom AQUALAB+, u najkraćem roku kod nas možete obaviti sve potrebne laboratorijske analize. Najveći uspeh za lekara i najbolje stanje za pacijenta je sprečavanje nastanka bolesti. Zbog toga smo u našoj i Vašoj kući zdravlja stavili akcenat na prevenciju poremećaja zdravlja! Vršimo sistematske preglede za odraslo stanovništvo i decu ali nudimo i niz paketa usluga u cilju ranog otkrivanja bolesti kao i rizika za nastanak hroničnih nezaraznih bolesti (srčane bolesti, moždani infarkt, šećerna bolest, plućne bolesti, maligne bolesti...). Takođe se u našoj ustanovi rade i pregledi u cilju ranog otkrivanja bolesti štitaste žlezde, prostate i dojke. Ukoliko pak dođe do nastanka bolesti, svoje umeće koristimo za individulani pristup svakom pacijentu, pružamo adekvatno lečenje ili kontrolišemo bolest i zajedno radimo na sprečavanju komplikacija.

Najveći uspeh za lekara i najbolje stanje za pacijenta je sprečavanje nastanka bolesti. Zbog toga smo u našoj i Vašoj kući zdravlja stavili akcenat na prevenciju poremećaja zdravlja!

Pružamo usluge inicijalnih i kontrolnih pregleda i davanje terapije u sklopu ordinacije i u kućnim uslovima. U Vašoj kući zdravlja možete obaviti preglede lekara opšte medicine, kao i kardiološki pregled, pregled urologa, dermatološki pregled, pregled reumatologa, endokrinološki i pulmološki pregled, pregled pedijatra, pregled interniste kao i ultrazvučne preglede.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 2)
zivoslavka odlican doktor, ljubazno osoblje sve najbolje ocene

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Specijalistička ordinacija opšte medicine Vaša Kuća Zdravlja

Vidikovački Venac 73T, Beograd
011/234-22-22; 065/234-22-22

Vaučer važi

do 30.4.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: ultrazvuk štitaste žlezde + izveštaj subspecijaliste
  • Obavezno je zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 011/234-22 22; 065/234-21-22
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Radno vreme: pon-petak od: 07-20:00h, subota i nedelja od: 08-14:00h.
  • Ukoliko ste sprečeni da dođete, pomerite termin minimum 1 dan ranije ili će se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude