1200 din za ultrazvuk štitaste žlezde sa izveštajem subspecijaliste u poliklinici Vaša Kuća Zdravlja na Vidikovcu!

2500 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

 • ultrazvuk štitaste žlezde 
 • izveštaj subspecijaliste

Specijalistička ordinacija „VAŠA KUĆA ZDRAVLJA“ se nalazi u Beogradu, na Vidikovcu, između Garden centra i OŠ „Branko Ćopić“, u blizini pijace „Vidikovac“. Naš stručan i nadasve predan tim lekara i medicinskih tehničara, zadužen je za brigu o Vašem zdravlju. Pružamo usluge inicijalnih i kontrolnih pregleda i davanje terapije u sklopu ordinacije i u kućnim uslovima. U Vašoj kući zdravlja možete obaviti preglede lekara opšte medicine, kao i kardiologa,urologa,dermatologa, reumatologa, endokrinologa pulmologa, pedijatra, interniste kao i ultrazvučne preglede. Po potrebi za Vas možemo organizovati i konsultativne specijalističke preglede iz drugih oblasti medicine. Da bismo Vam olakšali put do Vašeg zdravlja, u saradnji sa renomiranom Laboratorijom AQUALAB+, u najkraćem roku kod nas možete obaviti sve potrebne laboratorijske analize. Najveći uspeh za lekara i najbolje stanje za pacijenta je sprečavanje nastanka bolesti. Zbog toga smo u našoj i Vašoj kući zdravlja stavili akcenat na prevenciju poremećaja zdravlja! Vršimo sistematske preglede za odraslo stanovništvo i decu ali nudimo i niz paketa usluga u cilju ranog otkrivanja bolesti kao i rizika za nastanak hroničnih nezaraznih bolesti (srčane bolesti, moždani infarkt, šećerna bolest, plućne bolesti, maligne bolesti...). Takođe se u našoj ustanovi rade i pregledi u cilju ranog otkrivanja bolesti štitaste žlezde, prostate i dojke. Ukoliko pak dođe do nastanka bolesti, svoje umeće koristimo za individulani pristup svakom pacijentu, pružamo adekvatno lečenje ili kontrolišemo bolest i zajedno radimo na sprečavanju komplikacija.

Najveći uspeh za lekara i najbolje stanje za pacijenta je sprečavanje nastanka bolesti. Zbog toga smo u našoj i Vašoj kući zdravlja stavili akcenat na prevenciju poremećaja zdravlja!

Pružamo usluge inicijalnih i kontrolnih pregleda i davanje terapije u sklopu ordinacije i u kućnim uslovima. U Vašoj kući zdravlja možete obaviti preglede lekara opšte medicine, kao i kardiološki pregled, pregled urologa, dermatološki pregled, pregled reumatologa, endokrinološki i pulmološki pregled, pregled pedijatra, pregled interniste kao i ultrazvučne preglede.

Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 9)
Sara Sve je bilo odlicno.
Tomislav Profesionalna i brza usluga!

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Specijalistička ordinacija opšte medicine Vaša Kuća Zdravlja

Vidikovački Venac 73T, Beograd
011/234-22-22; 065/234-22-22

Vaučer važi

do 30.9.2020.

Napomene

 • Vaučer obuhvata: ultrazvuk štitaste žlezde + izveštaj subspecijaliste
 • Obavezno je zakazivanje termina unapred!
 • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom!
 • Kontakt telefon: 011/234-22 22; 065/234-21-22
 • Vaučer važi za jednu osobu!
 • Možete kupiti više vaučera!
 • Radno vreme: pon-petak od: 07-20:00h, subota i nedelja od: 08-14:00h.
 • Ukoliko ste sprečeni da dođete, pomerite termin minimum 1 dan ranije ili će se vaučer računati kao iskorišćen!
 • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude