1200 din za vaučer za 50% popusta na kurs engleskog jezika u trajanju od dva meseca + sertifikat za 6000 din u AKADEMIJI OXFORD!

2400 DIN
Ponuda je istekla

Učenje stranih jezika u Akademiji Oxford se bazira na različitim kreativnim i inovativnim metodama, a sve u skladu sa različitim jezicima, vrsti ili trajanju kursa. Pored toga, metode nastave se neprekidno usavršavaju u skladu sa svetskim tendencijama u oblasti podučavanja stranih jezika. Bez obzira na jezik, vrstu i trajanje kursa, na našim kursevima jezika velika pažnja se posvećuje motivisanju polaznika da razvijaju svoje sposobnosti učenja stranog jezika i na efikasan i jednostavan način prošire svoje znanje.

Akademija Oxford sa svojom školom stranih jezika posluje u sedamnaest centara. Jedan od zasigurno najvećih jeste centar u Beogradu, koji sa svojim koordinatorima pruža usluge održavanja nastave na preko dve stotine različitih kurseva jezika, prilagođenih zahtevima svakog polaznika. Samim tim, naša škola stranih jezika u Beogradu je posebna, specifična, a rad u njoj je profesionalan, te je zasigurno škola koja radi po najvišim standardima usavršavajući svoj pristup učenju jezika svakodnevno.

Profesori u Akademiji Oxford Beograd su iskusni profesionalci koji svoje znanje prenose na najadekvatniji način, održavajući i unapređujući standard koji smo do sada postigli. Nastava se odvija u učionicama koje su prilagođene individualnoj, poluindividulnoj i grupnoj nastavi u zavisnosti od potreba polaznika na preko trideset jezika. Veoma često, u našoj školi stranih jezika u Beogradu rade profesori koji su izvorni govornici predviđenog jezika. Samim tim istaknuti program je na najvišem nivou, kao i sama mogućnost kvalitetne konverzacije, što nije isključeno ni kada su u pitanju svi ostali profesori sa kojima imamo saradnju.

http://www.akademijaoxford.com/

Pitanja

Sanja
25.6.2016. 20:34
Nije mi jasno, koliko košta kurs od dva meseca? 7200 sa sertifikatom a 1200 bez ili kupon košta 1200 a u školi se plaća 6000.... Molim za objašnjenje. Hvala
Kupoman
Sanja, cena vaučera je 1200 dinara i uz taj vaučer plaćate još 6000 dinara u Akademiji Oxford. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Akademija Oxford

Beogradska 18/2,, Beograd
011/405-80-05

Vaučer važi

do 31.8.2016.

Napomene

  • Vreme održavanja kursa: jul i avgust
  • Fond: 60 školskih časova
  • Nastava se održava 3x nedeljno po tročas.
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete iskoristiti jedan vaučer!
  • Kontakt telefon za sve informacije: 011/405-80-05
  • Lokacije gde se vaučer može iskoristiti su: Zemun, Banovo Brdo i Beogradska.

Slične ponude