1250 din za izvlačenje pramenova ili farbanje, voćno pakovanje i feniranje u salonu Eleni Di! Popust 46%!

2300 DIN
Ponuda je istekla

Sa dolaskom jeseni nastupaju i tmurni, sivi dani, ali to ne znači da Vaša kosa mora da postane isto tako beživotna! "Kupoman" i salon lepote "Eleni Di" za Vas su pripremili fantastičnu ponudu - pramenove ili farbanje, voćno pakovanje i feniranje! Pramenovi se rade na foliju ili na kapu - po vašoj želji! Ako želite da se obarbate - Plava, smeđa, crna, crvena ili bilo koja druga nijansa - Vi birate u skladu sa Vašim temperamentom i željama! Vešti frizeri će učiniti da Vaša kosa zablista u punom sjaju! Uz odabir pravih nijansi i njihovo znanje i umeće Vaša nova letnja frizura će mamiti sve poglede i uzdahe! Iskoristite popust od 46% i uštedite 1050 dinara!

Novootvoreni salon "Eleni Di" nalazi se na novoj Detelinari u ulici Kornelije Stankovica 35 i vrši usluge šišanja, feniranja i farbanja po izuzetno povoljnim cenama za žene i muškarce. Uz kvalitetno osoblje svi klijenti su zadovoljni, dodjite i Vi i  uverite se!


Pitanja

Lidia
26.10.2012. 13:53
Da li postoji ogranicenje po pitanju duzine kose sto se tice satiranja posto ja imam guscu kosu duzine preko pola ledja? Satirala bih se u plavu boju (blajhanjem i sa sivim prelivom preko...
Kupoman
Lidia, ne postoji ograničenje za dužinu kose! :) što se tiče boje treba da se konsultuješ sa salonom.

Gde iskoristiti vaučer?

Fr. Salon Eleni Di

Kornelija Stankovića 35, Novi Sad,

Vaučer važi

do 1.12.2012.

Napomene

Slične ponude