1250 din za tretman lica Extra hydro booster (ultrazvučno čisćenje i dubinska hidratacija) u Evexia Health Club-u! Popust 69%!

4200 DIN
Ponuda je istekla

Tretman lica Extra hydro booster, tretman idealan za negu koze nakon izlaganja suncu! Tretman ultrazvučnom špatulom predstavlja novi tretman za cišćenje i hidrataciju kože lica. Dok se radi piling, prilikom svakog prelaska preko kože na špatuli ostaju komedoni (tzv.mitiseri ). Aparat ultrazvucnom vibracijom izbacuje komedone iz kanala, takođe u isto vreme uklanja se tanak sloj površnih mrtvih ćelija kože lica.Potom se na lice stavlja maska koja umiruje, hrani kožu hidrira i skuplja proširene pore. Osim pilinga kože i dubinskog čišćenja epidermisa ovim tretmanom se utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i ujednačavanje tena  kože. Na taj način se epiderm priprema za bolju apsorpciju preparata za negu lica koji se mogu uneti uz pomoć špatule. Tretman se osim za redovno čišćenje lica preporučuje kao uvodni tretman u tretmane za podmlađivanje kože. Rezultat je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osveženje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože. Dubinska eksfolijacija, temeljno čišćenje kože, hidratacija, poboljšana cirkulacija i oksigenacija, uz istovremeno obnavljanje i rejuvenaciju kože za rezultat daju momentalno zdraviju i baršunastu kožu Vašeg lica!

"Evexia health club" je deo grupe kompanija sa internacionšlnim iskustvom u oblasti nege lepote. Ovaj salon lepote u Beogradu Vam nudi profesionalno savetovanje i tretman lepote na visokom nivou, veoma iskusan tim osoblja i prijatnu atmosferu u centru grada. "Evexia health club" nudi sasvim nov koncept tretmana lepote i garantuje željene rezultate. U salonu lepote "Evexia health club"  primetićete da visoko stručno osoblje, uvek nasmejano i prijatno, svakom klijentu poklanja posebnu pažnju i pruža najkvalitetnije usluge kao sto su: najbolji tretmani lica, anticelulit tretmani, SPA tretmani  i laserska epilacija. Posetite "Evexia health club"  i uverite se izvrsnu uslugu i vrhunski kvalitet!

 

www.evexia.rs


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Evexia health club

Bulevar Umetnosti 1, Beograd
011/2131-485

Vaučer važi

do 13.10.2013.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite centar i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme: radnim danima od od 12:30 do 20:30, subotom od 10:00 do 18:00
  • Kontakt telefon: 011/2131-485

Slične ponude