129 din za pranje kose, feniranje i pravljenje pletenice ili riblje kosti u frizerskom salonu Centra za lepotu i zdravlje na Terazijama! Popust 86%!

950 DIN
Ponuda je istekla

"Centar za lepotu i zdravlje" i "Kupoman" su za Vas, naše drage dame, pripremili odličnu ponudu koja će Vam dodatno pomoći da izgledate savršeno!  Sredite Vašu frizuru po neverovatnoj ceni od 129 dinara, uz popust od 86%! Ponuda uključuje pranje kose i feniranje, a kao posebno romantični ukrasni detalj tu su i pletenica ili riblja kost koja će oplemeniti Vašu novu fruzuru, naravno ukoliko to želite!

U "Centru za lepotu i zdravlje" možete dobiti usluge i savete u oblasti estetike, nege kose, oblikovanja frizure, pedikira, manikira, nadogradnje noktiju, depilacije, šminke, fitnesa, zdrave ishrane, primene kozmetičkih preparata, tretmana lica, dijetetike, anticelulit terapije, tretmana i terapija po metodama Univerziteta prirodne medicine, možete vežbati i raditi na fizičkim aktivnostima, menjati način i stil života i činiti sve što čoveka čini lepim i zdravim kako u telu tako i u duhu, po najpovoljnijim cenama!

http://www.kozmetika.edu.rs


Прикажи Centar za lepotu i zdravlje на већој мапи

Pitanja

Marina
25.10.2012. 18:45
Poshto sam kupila 4 vaucera,a stigla su mi 2,onda 1 vazi za 2xfeniranje,pranje itd????
Kupoman
Marina, sva 4 vaučera možeš pronaći u delu "moje kupovine" kada se uloguješ na naš sajt. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Centar za estetiku i kozmetologiju

Dimitrija Tucovića 103, Beograd
011/2416-851

Vaučer važi

do 28.10.2012.

Napomene

Slične ponude