1290 din za dubinsko pranje i hemijsko čišćenje garnitura sa tretmanom uništavanja grinja + pranje trpezarijskih stolica gratis!

4200 DIN
Ponuda je istekla

Vaš nameštaj je veoma važan u izgledu Vašeg prostora. Koresteći ekstrakcione mašine i PH neutralnu hemiju očistićemo Vaš mebl, izvući dubinsku prljavštinu ne ostavljajući ništa osim čistoće i prijatnog mirisa na Vašem nameštaju. Hemije koje koristimo za čišćenje nameštaja su renomiranih proizvođača a posle našeg tretmana ne samo da dobijate vizuelno čistu garnituru intenzivnih boja već ste zaštićeni od grinja i raznih bakterija u periodu od tri do šest meseci. Posle tog perioda tretman treba ponoviti.

Klasično dubinsko pranje tepiha ne može u potpunosti ukloniti grinje iz mekih podnih obloga. Grinje se nalaze u novim tepisima, a njihova količina u redovno održavanim podnim oblogama ne može dovesti do smetnji kod zdravih osoba. Za osobe koje su alergične na grinje Tepih servis "Bran.co" nudi posebnu uslugu zaštite tepiha i mebliranog nameštaja od grinja. Tretman se vrši nakon dubinskog pranja tepiha i mebla posebnim hemijskim sredstvima (akaricidima). Postupak se ponavlja periodično. Sa ponosom možemo istaći da smo na ovaj način ublažili tegobe velikom broju klijenata!

http://www.bran.co.rs/


Bran.co

Pitanja

Marija
27.1.2012. 11:34
Ja sam zvala vise puta ovaj broj telefona koji pise ali mi je receno da je pogresan.
Kupoman
Marija, broj nije pogrešan, molimo te pokušaj ponovo.

Gde iskoristiti vaučer?

Bran.co tepih servis

Jelene Varijaški 39, Beograd, Beograd
064/44-22-474

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude