1290 din za izradu i tumačenje natalne karte ili uporednog horoskopa ili školu astrologije! Popust 79%!

6000 DIN
Ponuda je istekla

Svi važni dogadjaji su već zapisani u trenutku Vašeg rođenja u Vašem natalnom horoskopu. Prepoznajte sopstveni potencijal, živite svoju životnu priču. Svaki natalni horoskop ima svoje "dobitne kombinacije" i povoljne faktore na koje možete uvek računati, i ukoliko planirate aktivnosti u toku najpovoljnijih intervala uspeh je siguran. Poslušajte savete Vašeg astrologa! Iskoristite popust od 79% i uštedite 4710 dinara!

Svaki trenutak Vašeg života nosi određeni potencijal, potrebno je samo da znate kakva je godina pred Vama, koja su Vam vrata otvorena, a u kojoj životnoj oblasti i kada treba zastati i sačekati da se nepovoljan period okonča (sačekati okončanje loših aspekata). Tumačenje natalnog horoskopa kombinovanjem tehnika je kompleksno i celovito, koriste se tehnike zapadne astrologije, numerologije i astrologije Maya i traje 60 minuta. Prednost ovakve konsultacije je što se obuhvataju sve teme koje Vas interesuju, pa čak i one koje možda u jednom trenutku nisu značajne ali za koje se iz horoskopa vidi da bi mogle biti krucijalne kada za to dođe vreme. Obrađuju se Vaš natalni horoskop i numerološki kod, godišnje i numerološke prognoze za period od narednih 12 meseci (ili duže ukoliko naglasite značaj nekog pitanja).

Budite mudri - svoje dragoceno vreme i energiju koristite na pravi način! Uz pomoć zvezda planirajte svoje nove početke, promenu posla ili napredovanje, sklapanje braka, preseljenje, studije. Ponudu možete iskoristiti i za analizu uporednog horoskopa i horoskopa odnosa bilo da ste zaljubljeni ili  već u vezi ili braku. Saznajte kvalitete emotivnog ili poslovnog odnosa, kako biste ih bolje razumeli i poboljšali ili prebrodili krizu. Na sva Vaša pitanja odgovara astrolog Jasmina Drašković - odaberite konsultaciju uživo, putem telefona ili Skypa!

U ponudi je i astrološka škola, održava se svake subote od 16:00 do 17:30. Cena se odnosi na mesec dana kursa koji traje ukupno 4 meseca, nakon čega se dobija sertifikat. Poznavanje astrologije će Vam na suptilan način pomoći da pratite tajne signale kojih je većina nesvesna. Ukoliko tražite način da iznova radite na sebi ili pomažete bliskima, ukoliko želite nešto više od jedne konsultacije iskoristite izuzetnu priliku da saznate kako se na lak, praktičan i razumljiv način integrišu astrologija, numerologija i horoskop drevnih Maja. Naučićete kako da analizirate sve životne oblasti - poslovnu i finansijsku situaciju, ljubav i brak, zdravstveno stanje, dom i nekretnine, studije, napredovanje u karijeri, kredite, pozajmice, nasledstva, godišnje i mesečne prognoze, uporedni horoskop (emotivne veze), numerologiju. 

http://www.spicum.com


Прикажи Astrolog на већој мапи

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Udruženje Kreativno dete

Bulevar Zorana Đinđića 98/46, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude