1290 din za kolor dopler krvnih sudova regije po izboru (nogu ili ruku ili vrata) u poliklinici Egzakta Medika! Popust 63%!

3500 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman"  Vas podseća da treba da vodite računa o svom zdravlju i da redovno idete na preventivne preglede kako bi vodili zdrav, kvalitetan i srećan život! Ovoga puta smo Vam u saradnji sa Poliklinikom "Egzakta Medika" obezbedili kolor dopler krvnih sudova regije po izboru (nogu ili ruku ili vrata) sa popustom od 63% i uštedom 2210 dinara!

Pravovremenim uvidom u stanje krvnih sudova pacijenata, uz pomoć sve savršenijih dijagnostičkih procedura, značajno im se može pomoći da izbegnu nekada i po život opasna vaskularna oboljenja. Kolor dopler je ultrazvučna metoda za ispitivanje strukture i oblika krvnih sudova, kao i kvaliteta cirkulacije. Ona daje realnu sliku ispitivanih sudova, uz mnoštvo podataka o cirkulatornim parametrima najčešće magistralnih (glavnih) arterijskih i venskih krvnih sudova celog tela, što lekarima kliničarima ili vaskularnim hirurzima značajno olakšava terapijski pristup potencijalnom oboljenju.

Ovom metodom moguće je, pre svega, vrlo precizno proceniti kvalitet protoka, izražen u mililitrima u sekundi i tako definisati zadovoljavajući ili oslabljen protok. Uvid u stanje zidova krvnih sudova otkriće urođene ili stečene promene. Takođe, moguće je otkriti i urođene promene oblika, komunikacija i projekcija krvnih sudova, urođene slabosti zidova, pa tako dijagnostifikovati aneurizme, angiome, AV malformacije i druga vaskularna oboljenja.

U Poliklinici "Egzakta Medika" će Vas dočekati iskusno i stručno medicinsko osoblje, kao i kvalitet usluge na najvišem mogućem nivou iz različitih oblasti medicine - kardiologije, oftalmologije, otorinolaringologije i ginekologije. Osnovni cilj ove poliklinike jeste da bude mesto gde će se pacijenti osećati kao uvaženi ljudi, koji se primaju i slušaju sa najvećom pažnjom, gde se  njihovi zdravstveni  problemi  rešavaju stručno, racionalno i efikasno! U poliklinici "Egzakta Medika" moguće je obaviti brojne dijagnostičke preglede, počev od ozbiljne i dobro organizovane laboratorije,  ultrazvučne dijagnostike: srca, stomaka, štitne žlezde, karlice, krvnih sudova sa kolor doplerom, ginekološkog ultra zvuka,  spirometrije, audiometrije  i timpanometrije, kompjuterizovanog vidnog polja itd. Aparati sa kojima poliklinika raspolaže su moderni atestirani uređaji, na kojima je potpuno bezbedno obavljati preglede, pre svega za pacijente, ali i za lekare. Moguće su i standardne reumatološko fizijatrijske i dermatološke terapijske procedure, danas kod nas ređe prisutne, a vrlo značajne konsultacije kliničkog psihologa, ali jedinstvena i prvi put u Zemunu uvedena slana soba u terapeutske svrhe!

http://www.poliklinika-egzakta.rs


Прикажи Poliklinika на већој мапи

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika Egzakta Medica d.o.o

Bežanijska 5, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude