1290 din za osnovi pulmološki internistički pregled sa predlogom terapije i i savetima (internistički pregled, EKG, pregled pluća) u SO Nadaškić u Zemunu!

Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • osnovi pulmološki internistički pregled sa predlogom terapije i i savetima (internistički pregled, EKG, pregled pluća)

Pulmologija je grana interne medicine koja se bavi dijagnostifikovnjem, lečenjem i sprečavanjem razvoja bolesti pluća i disajnog sistema kao što su razne upale (nosa, sinusa, ždrela, bronhija i pluća), astma i hronični opstruktivni bronhitis (HOBP). Osim pulmološkog pregleda, a u slučaju medicinskih indikacija, pulmološka obrada upotpunjuje se spirometrijom, alergološkim testiranjem, radiološkim dijagnostičkim pregledima (RTG, MSCT), bronhoskopijom i biopsijom.

Alergološko plumološkoj ordinacija Nadaškić se izdvaja po visokoj stručnosti u dijagnostici i lečenju pulmoloških, alergoloških i ostalih internističkih oboljenja. Osnivač ordinacije Prim. dr Ružica Nadaškić sa svojim velikim iskustvom stečenim kao načelnik Službe za pulmologiju KBC Zemun uspešno otklanja tegobe vezane za bolesti pluća i alergije.. Ordinacija poseduje svu potrebnu opremu za pulmološku i alergološku dijagnostiku, izdvojili bi smo najsavremeniji aparat za ispitivanje plućne funkcije.-spirometar, kao i sve vrste alergena za detekciju alergoloških bolesti.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 2)
zora Profesionalan i ljubazan odnos lekara, pre svega. Jako smo zadovoljni!

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Specijalistička Internistička ordinacija Nadaškić

Mornarska 2, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 9.9.2018.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: osnovi pulmološki internistički pregled sa predlogom terapije i i savetima (internistički pregled, EKG, pregled pluća)
  • Sve preglede radi subspecijalista internista alergo pulmolog!
  • Doktorka je bila načelnik pulmologije u KBC Zemun!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 065/3294844, 011/3731472
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!
  • Ako ste sprečeni da dođete, pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!

Slične ponude