1290 din za paket od pet tretmana RTL za redukciju celulita (zatezanje kože, redukcija celulita, mršavljenje, detox) u SL Beauty Lab na Novom Beogradu!

15000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • paket od pet tretmana RTL za redukciju celulita (zatezanje kože, redukcija celulita, mršavljenje, detox)

Beauty Lab predstavlja provereno ime u oblasti nege lica, tela i ruku.

Nudimo savremene estetske tretmane lica i ruku. Tretmani se izvode visokokvalitetnim materijalima i opremom, američkih, evropskih i južnokorejskih brendova. Naša ideja je da kvalitetnu negu učinimo dostupnu svima. Pristupačne cene i kvalitet, kao i ozbiljan i individualan pristup svakom klijentu u rešavanju estetskih nepravilnosti na licu i telu, osnov su svih naših usluga.

Celulit postao tolika napast da ga je neophodno stalno podsećati da nije dobrodošao. U svakom slučaju, tu je i sad je vreme da se izborimo sa njim.

Najčešći estetski problem žena jeste celulit, koji  može nastati još za vreme puberteta ali s obzirom da je koža mnogo elastičnija, neće se videti još neko vreme. Često se ovaj problem vezuje za gojaznost, mada celulit nije oblik gojaznosti i može se javiti i kod vrlo vitkih osoba.

Dakle, celulit se vremenom pojavljuje i gomila u našem telu, bez obzira na godine, kilažu i stil života- možemo ga odložiti ili usporiti pojavu nastanka, ali ne mislimo o tome sve do onog trenutka kada ga ne postanemo svesne, odnosno do trenutka dok nam se ne pojavi! A onda, pomahnitalo krenemo da “preduzimamo strašne mere”  kako bi se  “rešile” za jedno popodne, pa krenemo mackati razne kreme, ulja, losione, a kako vreme prolazi celulita ima sve više. I  nakon svih tih “neuspelih” pokušaja stignemo do masaže!

http://www.beautylab.rs/

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Beauty Lab

Gandijeva 122a, Beograd
063/887-22-62

Vaučer važi

do 18.12.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: paket od pet tretmana RTL za redukciju celulita (zatezanje kože, redukcija celulita, mršavljenje, detox)
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 063/887-22-62
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude