1290 din za zamenu touch sreen-a, popravku slušalice i mikrofona ili zamena flat kabla (popravka grafike i displeja) na mobilnim telefonima! Garancija godinu dana!

3500 DIN
Ponuda je istekla

Mobilni telefoni koji su na preklop ili su klizni, mogu imati problem sa grafikom na displeju. Iako je displej ne oštecen, boje se mogu razlivati, displej moze biti skroz crn ili beo, tasteri ispod displeja ne reaguju, slušalica prekida ili ne radi uopšte... Ovaj kvar se rešava zamenom flat kabla, koji povezuje displej telefona sa matičnom pločom. Pored sve većeg broja telefona sa touch-screen ili touch-pad opcijom, i usled relativno niskih cena samih uređaja, više je nego normalno da dolazi do kvarova istih... kupovinom vaučera rešavate sebe muke i glavobolje.

Jednim vaučerom dobijate ponovo ispravan telefon i godinu dana pisane garancije, jer se zamena neispravnog dela vrši originalnim!
 

Vaučer se može iskoristiti za:

  • zamenu flet kabla,
  • zamenu touch screen-a,
  • popravku slušalice ili mikrofona.


Telefon će biti završen istog dana!

 Zamena Flet kabla je slobodno možemo reći neizostavna popravka kod gotovo svih modela mobilnih telefona koji imaju slajd mehanizam ili preklop.
Ovaj kvar nije uvek lako utvrditi, ali ukoliko Vaš model telefona jeste na slajd ili preklop (npr Samsung U600, U700, L310, E250, Nokia N95,N96...),
a ima problem sa grafikom na displeju, ne radi gornji deo tastature, zvučnik je u prekidu ili ne radi kamera itd, svi ovi kvarovi mogu biti prouzrokovani oštećenim flet kablom.

Šta je to Flet kabl? Flet kabl je tanak deo koji povezuje displej telefona sa matičnom pločom.

Kako ipak najlakše možemo prepoznati ovakav kvar - ako displej ne izgleda oštećen, ali prikaz grafike na njemu daje samo crn ili beo ekran, ili je slika izvrnuta i gubi se na trenutke, verovatno da je flet kabl na vašem telefonu neispravan.

Servis Vam nudi brzu i povoljnu zamenu flet kabla na Vašem mobilnom telefonu u najkraćem vremenskom roku.

U zavisnosti od modela mobilnog telefona i trenutne potraznje flet kabla, popravka je moguća u istom danu kada je telefon donet na servis. Ukoliko trenutno nemamo na stanju flet kabl za Vaš model mobilnog telefona, potrudićemo se da ga za Vas nabavimo u najkraćem roku.

https://sites.google.com/site/gpsmplusbg/home/kontakt



 


Bran.co

Pitanja

Andrija
4.12.2013. 00:08
Da li traje ovo jos?Ako ne traje,kada ce ponovo biti.Trebami hitno popravka ekrana
Kupoman
Andrija, nažalost nemamo sada ovakvu ponudu. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Bran.co tepih servis

Jelene Varijaški 39, Beograd, Beograd
064/44-22-474

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude