1290 din za ZVEZDANU KORNJAČU - projektor zvezdanog neba u Vašoj sobi + GRATIS USB kabl za povezivanje sa računarom!

Izaberite varijantu:
Boja: plava!
2500 DIN
Boja: roze!
2500 DIN
Boja: zelena!
2500 DIN
Rasprodato
tri moda osvetljenja
svira četiri melodije
dostupno u više boja

Zvezdana Kornjača - čarobno nebo u vašem stanu! Kvalitetna Zvezdana kornjača u Plavoj, Roze ili Limun Zelenoj boji! Napravite najlepšu atmosferu u sobi za vaše mališane. Prijatne boje i prigušeno svetlo koje podseća na otvoreno nebo, uz prijatnu uspavljujuću muziku ili bez nje - uspavaće čak i odrasle, a o mališanima da i ne govorimo. Kao projektor i igračka itekako će obradovati vaše mališane.
Karakteristike proizvoda:

  • Kornjača projektuje zvezdano nebo sa 8 sazvežđa, svetli u nekoliko svetlosnin opcija (ljubičasta, žuta, plava ili zelena) uz 4 melodije.
  • Postoje tri moda: samo jedna boja, mod gde se postepeno menjaju boje jedna po jedna i mod gde su sve boje upaljene odjednom. Automatski se isključuje nakon 50 minuta. Koristi za rad Usb kabl ili 3xAAA baterije.
  • Napravljena je od pliša sa plastičnim oklopom. Uz proizvod ide i USB kabl.
  • Dimenzije: dužina 32cm, širina 21cm, visina 11cm

Zvezdana kornjača pored svoje neodoljivosti pomaže deci da savladaju strah od mraka projektujući nebo na plafonu i po zidovima sobe. Dete polako tone u san u magičnom i mirnom okruženju uz prijatnu melodiju.

Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 17)
Danijela Sve pohvale. Proizvod je kao na slikama ili pak možda i bolji.
Zoran Brza isporuka

Pitanja

Milica
10.12.2020. 14:16

Postovani, Da li roze kornjaca projektuje sve 4 boje svetlosti posto mi se plava svetlost najvise svidja? Koliko se vremenski ceka na isporuku? Kon tel 0631015980

Kupoman

Poštovani, možete poručiti putem postexpressa, rok isporuke je dva radna dana, a možete i da poručite platite i da dođete da preuzmete lično u Batutovu br.20. Molimo Vas kontaktirajte nas na naše brojeve telefona: 011/2403-046 060/6999-404 :-)

Napomene

  • Sva poručena roba Vam stiže za najviše dva radna dana od momenta rezervacije
  • Moguće lično preuzimanje na adresi Batutova 20
  • Roba se šalje putem Post Express-a o trošku kupca
  • Akcija važi dok traju zalihe

Slične ponude