1300 din za mesec dana neograničenog korišćenja teretane i kardio programa za dame i muškarce + GRATIS konsultacije u vezi treninga u LUX teretani PUMP IT UP u ZEMUNU!

2700 DIN
Ponuda je istekla

Pump It Up se nalazi u samom srcu Zemuna, nedaleko od Dunava, pored javnog parkirališta i pijace. U prostranoj i klimatizovanoj sali u dva nivoa, na površini od 450m2 uz savršenu organizaciju i stručni nadzor, nudimo sve usluge potrebne za Vaše zdravo vežbanje. Optimalan fizički napor u opuštenoj atmosferi doneće vam izuzetnu i telesnu i mentalnu formu bez iscrpljivanja.Posetite nas, priuštite sebi trenutke relaksacije!

Pump It Up fitnes club je opremljen vrhunskim spravama za vežbanje. Čine ga 4 različita segmenta: kardio sprave, mašine za vežbanje i oblikovanje tela, slobodni tegovi i grupne vežbe. Članovima fitnes cluba su uvek na raspolganju naši instruktori, stručnjaci iz oblasti sporta i rekreacije. Prostor je predviđen za svakog vežbača. Teretana je osmišljena tako da pruža i više nego dovoljno preporučenog prostora po vežbaču, kod nas se vežba bez gužve i nepotrebnog čekanja. Svim članovima je obezbeđeno  bezbedno odlaganje stvari u ormarićima kao i kabine za tuširanje.

http://www.pumpitup.rs

Pitanja

Ognjen
25.2.2016. 09:56
Nije ,,neograniceno\" kad je ograniceno vremenski od 7 do 16 h.
Kupoman
Ognjene, misli se na to da nije ograničen broj termina na recimo 12, nego možete da idete svakog dana u teretanu ukoliko želite. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Teretana Pump It Up

Beogradska 16, Zemun, Beograd
0112194287

Vaučer važi

do 1.4.2016.

Napomene

  • Vaučeri mogu da se iskoriste od pon-nedelje od 07-16h!
  • Jedan  vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete iskoristiti jedan vaučer!
  • Kontakt telefon: 0112194287
  • Vaučer važi mesec dana od aktiviranja!
  • Vaučer je potrebno aktivirati najkasnije do 1. marta!

Slične ponude