1300 din za vaučer za popust na dva noćenja sa doručkom za dve osobe uz neograničeno korišćenje wellness i fitness centra u prelepom hotelu RADON PLAZA 5* u Sarajevu za 130 evra!

23500 DIN
Ponuda je istekla

Ponuda obuhvata:

  • 2 noćenja sa doručkom za dve osobe
  • neograničeno korištenje bazena,saune,fitnessa i parnog kupatila
  • besplatan parking

 

Hotel RADON PLAZA ***** nalazi se na glavnoj ulici, udaljen svega pet minuta od međunarodnog aerodroma i deset minuta od centra grada, što ga čini savršenim izborom za odsedanje.

Svaka soba opremljena je garniturom za sedenje, mini barom, sigurnosnim sefom, kafe aparatom, daskom za peglanje i peglom i specijalnim nosačem za kofer. U svakoj sobi obezbeđena je dvostruka internet konekcija i telefon. Gostima je na raspolaganju je 24-satna room service usluga.

Klima uređaji kontrolišu se individualno tj. unutrašnju temperaturu sobe gost određuje prema svojoj potrebi preko displeja.Vrata na sobama osigurana su specijalnom sigurnosnom bravom i vizir okom, a otvaraju se elektronskim karticama. Kupatila u Radon Plaza Hotelu veličine su 10 metara kvadratnih, a karakteristična su po tome što su osvetljena dnevnom svetlošću, te imaju pogled na grad. Sadrže obavezan bide, dva umivaonika, specijalno uvećavajuće pokretno ogledalo i vagu za merenje. Izdvajaju se luksuzne kade.

Radon Plaza Hotel svojim klijentima nudi i usluge u dvema kongresnim dvoranama - Crvenom i Zlatnom salonu. Svaki salon ima kapacitet do 400 osoba, s tim što se prostor može i pregraditi.

Hotel je i prvi u Evropi u kojem se doručak služi u rotirajućem restoranu na 75 metara visine. Gostima su na usluzi i šest hotelskih liftova.

Svoju ponudu upotpunio je Loby barom, Dragon barom,  Fitness i Wellness centrom gde gosti mogu koristiti usluge masaže, saune, kozmetičkog salona i frizerskog salona. Tu je i biznis centar, stomatolog, ambulanta. Obezbeđen je i parking za svakog gosta.

Na kraju, Hotel je samo 20 minuta udaljen od najlepših sarajevskih olimpijskih planina, a samo 15 minuta od nove turističke atrakcije "Piramide sunca".

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Hotel Radon Plaza *****

Džemala Bijedića 185, Sarajevo
+ 387 33 752 900
reservations@radonplazahotel.ba

Vaučer važi

do 30.5.2020.

Napomene

  • Vaučer plaćate 1300 dinara, a doplatu u hotelu 130€!
  • Vaučer obuhvata dva noćenja sa doručkom za dve osobe, uz neograničeno korišćenje wellness i fitness centra u hotelu Radon Plaza 5* u Sarajevu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno proveriti raspoloživost smeštaja pre kupovine na telefon: +387 33 752-900 ili putem email-a: reservations@radonplazahotel.ba
  • Deca do 5 godina borave besplatno u postojećem krevetu!
  • Deca od 5 do 12 godina u dodatnom ležaju plaćaju doplatu 10€/noć!
  • Vaučer se smatra iskorišćenim ukoliko ste rezervisali smeštaj a niste se pojavili, ili promenili rezervaciju na vreme!

Slične ponude