1350 din za test intolerancije na hranu u Lin Lab laboratoriji! Popust 55%!

Izaberite varijantu:

U cenu je uključeno:

  • test intolerancije na hranu

"Kupoman" i "Lin Lab laboratorija" pripremili su Vam ovu sjajnu ponudu po veoma povoljnoj ceni - izgubite suvišne kilograma brzo i bezbedno! Doterajte svoju liniju, smanjite višak kilograma i pripremite se za leto! Ako večito mučite muku sa kilogramima, a do sada ste već isprobali bezbroj raznih dijeta koje nisu dale nikakav efekat i ako su Vam se izgubljeni kilogrami iznova i iznova vraćali preporuka za Vas bi bila da uradite test intolerancije na hranu na 349 različitih namirnice. Postoje određene namirnice koje ne prijaju svakom čoveku i one mogu biti uzrok zašto uporno ne možete da smršate ili se osećate loše, naduto i umorno.Nakon što uradite test intolerancije na hranu morate se striktno pridržavati uputstva koje namirnice bi trebalo, odnosno koje ne bi trebalo da konzumirate i zasigurno ćete nagomilane kilograme nepovratno izgubiti, a uz to ćete se osećati mnogo poletnije, odmornije i bolje! Test intolerancije na hranu neće škoditi Vašem organizmu, niti ćete imati bilo kakve nus pojave!

Medicinska laboratorija Lin Lab u Novom Sadu prvenstveno je mikrobiološka laboratorija, ali se u njoj rade i sve druge analize. Karakteristika ove medicinske laboratorije je činjenica da laboratoriju vodi i sa pacijentima radi lekar mikrobiolog. Samim tim, možete dobiti i konsultaciju i savet lekara za problem koji imate ili tumačenje rezultata. Osoblje je izuzetno ljubazno, a cilj im je da se pacijent prijatno oseća i rado ponovo dođe!

http://www.facebook.com/pages/LIN-LAB-Laboratorija/289705307734847

Ocena ponude

5/5 (ocene: 19)
franja Sve ok
Milorad Sve, brzina, ljubaznost....

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Laboratorija Lin Lab

Bulevar cara Lazara 108, Novi Sad
021/63-61-574; 064/27-29-755

,

Vaučer važi

do 13.5.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: test intolerancije na hranu
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefoni: 021/63-61-574; 064/27-29-755
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 07:00 do 20:00h, subotom od 07:00 do 15:00h.
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude