1350 din za usku crnu haljinu za sve prilike! Popust 55%!

3000 DIN
Ponuda je istekla

Mala crna haljina - esencijalni deo garderobe svake savremene devojke! Još od kako ju je početkom dvadesetog veka kreirala čuvena Koko Šanel, crna haljina osvojila je srca mnogih žena širom sveta! "Kupoman" i "Gremo exclusiv" Vam nude jednu baš takvu, uz popust od 55% i uštedu 1650 dinara!

Nema žene koja u njoj ne izgleda savršeno i svaka od nas ima svoju najdražu. Savršeno je rešenje za sve dane kada nam se pored punog ormara čini da nemamo što obući! Opšti je zakon da svaka žena mora imati bar jednu crnu haljinicu, a ako je i imate - crnih haljina nikad dosta! U njima uvek izgledate elegantno i prefinjeno, uvek su u modi i laskaju svakoj figuri! Ova haljina se može obući u svakoj prilici! Jednostavna crna haljina se lako može pretvoriti u večernju uz odgovarajuće ukrase, dok kombinovanjem sa sakoom i skromnim nakitom može se nositi i u svakodnevnim i poslovnim prilikama!

Materijal haljine je 64% viskoza, 31% poliester, 5% likra, a veličina univerzalna i odgovara brojevima 36, 38 i 40! Uz haljinu dobijate i satenski kaiš ili cvet koji po želji možete da skinete!

Dođite u "Gremo Exclusiv" i izaberite još nešto baš po Vašoj meri iz njihove bogate ponude, a ova mala crna haljina je nesumnjivo pun pogodak!


Прикажи Gremo exclusive на већој мапи

Pitanja

Natasa
19.5.2012. 13:12
U kojim veličinama se nude ove haljine?
Kupoman
Nataša, veličina je univerzalna. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Gremo Exclusiv

Žarkovačka 21g, Beograd
011/3571-706 i 062/181-3946

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude