1380 din za 60 min tradicionalne kineske masaže ili shiatsu masaže ili reflekso terapije stopala + 30 min saune uz posluženje kineskog čaja u wellness centru Saruna Slavija Lux! Popust 51%!

2800 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i Wellness centar "Saruna Slavija Lux" pripremili su za Vas savršeno opuštajuću ponudu koja u sebi kombinuje drevne veštine Dalekog istoka, savremeno opremljeni prostor, stručno osoblje, popust od 51% i uštedu 1420 dinara!

Kineska masaža spaja tradicionalne metode sa modernim dostignućima! Kod kineske masaže se nizom pritisaka i dodira u skladu sa 5 energetskih tačaka (glava, ruke, lakat, područje između stopala i kolena) ili 5 tačaka koje označavaju mapu akupunkture podstiče protok životne energije koji je poremećen stresnim načinom života. Maser nakon laganih kružnih pokreta prelazi na kratke udarce koji se umnožavaju i pojačavaju tokom masiranja. Kičma se masira nizom udaraca stisnutim šakama koje deluju izrazito prijatno.Takvi pokreti pokreću protok energije i uravnotežuju duh i telo, a istovremeno se poboljšava rad želuca i probavnih organa i ojačava tonus kože!

Šijacu je tehnika stara preko 3.000 godina i potiče iz Japana, a primenjuje se i u Kini i sada već širom sveta. Cilj ove masaže je pročišćavanje dvanaest meridijana koji su osnova kineske tradicionalne medicine. Pritiskom na određene tačke na tim meridijanima vrši se akupresura tačaka i aktivira se nagomilana zablokirana energija. Šijacu masaža obnavlja normalan protok životne energije s ciljem da se u organizmu uspostavi balans i postigne mentalno i telesno zdravlje. Šijacu masaža je nežniji oblik akupunkture pošto se izvodi bez igala, to jest, pritiskom na određeni deo tela rešavaju se određeni problemi!

Refleksologija je vrsta masaže za aktiviranje odbrambenih mehanizama za jačanje i očuvanje zdravlja i imuniteta Vašeg organizma! Tehnika refleksologije se sastoji u blagoj i prijatnoj masaži precizno određenih tačaka stopala, te se putem nervnog sistema stimulišu odbrambeni potencijali oslabljenih ili obolelih organa što ojačava imunološki sistem i pomaže u procesu izlečenja bolesti i jačanju zdravlja. Reflekso terapija uspešno deluje kod otklanjanja i ublažavanja zdravstvenih tegoba koje nam donosi savremeni tempo života i stresne situacije. Ova masaža stopala ima za cilj uspostavljanje i održavanje prirpdnog optimalnog zdravstvenog stanja organizma, uspešno se smanjuje fizička i psihička napetost, a kao posledica je opuštanje kompletnog organizma!

Masažu radi profesionalni terapeut sa bogatim radnim iskustvom, a da bi ugođaj bio potpun, uz jednu od ove tri masaže dobijate gratis 30 minuta korišćenja saune i naravno kineski čaj u duhu Orijenta!

Wellness centar "Saruna Slavija Lux" Vam omogućava da dostignite svoj ideal u savremeno opremljenoj fitness sali, praćeni stručnim trenerima, prepuštajući se znanju i veštim rukama njihovih masera i terapeuta na stolovima za masažu, ili opuštajući se u udobnoj sauni!

http://www.wellnesssaruna.com


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude