1390 din za BRAZILSKO ISPRAVLJANJE KOSE COCO CHOCO KERATINOM+šišanje + feniranje i pakovanje u studiju BUSTAMANTE na Novom Beogradu!

7000 DIN
Ponuda je istekla

1390 din za BRAZILSKO ISPRAVLJANJE KOSE COCO CHOCO KERATINOM+šišanje+feniranje i pakovanje u studiju BUSTAMANTE na Novom Beogradu!

Coco Choco brazilski keratinski tretman za oštećenu kosu je najnapredniji, najbrži i najefikasniji način da se Vaša oštećena kosa oporavi i da joj se vrati njen prirodni izgled. Coco Choco je revolucionarni tretman koji koristi keratin kako bi oporavio oštećenu kosu zamenjujući njen prirodni keratin izgubljen tokom feniranja, farbanja i ostalih hemijskih procesa. Ovaj napredni tretman proizvodi keratinske nanomolekule koje preobražava u mikro granule koje su zatim učešljane u kosu. Za razliku od tradicionalnog keratinskog spreja (npr. dubinsko pranje kose), ovaj tretman u kremastoj strukturi prodire duboko u oštećenu i ispucalu dlaku bez ostavljanja suvog izgleda kose.

Pitanja

Valentina
22.9.2016. 22:26
Da li je ovo tretmam kose koji traje 6meseci mislim nije potrebno ponavljati ranije
Kupoman
Valentina, trajanje efekta tretmana je individualno, zavisi od Vaše kose. Najbolje da pozovete salon da se konsultujete. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Bustamante

Džona Kenedija 25, Beograd
065 3752075

Vaučer važi

do 4.11.2016.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 065 3752075
  • Za dugu i extra dugu kosu potrebno je kupiti dva vaučera

Slične ponude