1390 din za epilaciju celih ruku u Laser centru Venus na Vračaru! Popust 72%!

4900 DIN
Ponuda je istekla

Epilacija u Laser centru Venus radi se najnoviem Easylaser E-Light aparatu koji objedinjuje RF metodu (radio frekvenciju) i klasičnu IPL metodu i tako deluje na svetle i tamne dlačice. Izvrsni rezultati postižu se na nižim frekvencijama te nema neugodnog peckanja i bola. IPL vrsta je intenzivnog, širokopojasnog, koherentnog izvora svetlosti sa talasnom dužinom 430-1200nm. Sa takvim posebnim karakteristikama IPL laser može biti široko korišćen kod terapija sa selektivnim delovanjem na ljudsko tkivo, sa delovanjem fototermolize svetlosnog izvora. IPL lasersko fotopodmlađivanje efikasnije je u kraćem vremenu od običnih postupaka, uklanjanje suvišnih dlaka je trajno. Lakoćom se rešimo raznih pigmentnih mrlja, tankih kapilara, crvenog nosa i slično. Dodatna energija RF (radiofrekvencija) samo još doprinosi sigurnijem i uspešnijem postupku.

Nakon tretmana: koža je obično blago crvena kao nakon izloženosti suncu i to traje od nekoliko sati do jednog dana. Tretirana zona kože slobodno se pere vodom, ali se ne koriste nikakva hemijska sredstva pri pranju sledećih nekoliko dana. Treba izbegavati i sve postupke koji bi bili grubi prema koži (npr. masaže ili borilačke sportove). Uništene dlačice će postepeno izlaziti u narednih dvadest dana. To će se u prvi mah činiti kao uobičajeni rast ali zapravo je rieč o postupnom ispadanju. Za to vreme dlačice se ne smeju čupati već samo brijati ili podrezivati.

Dobrodošli u Venus centar - laser centar sačinjen od tima stručnjaka koji će uz korišćenje najsavremenijih laserskih apartata za negu kože, topljenje masnih naslaga i preoblikovanje Vašeg tela, doprineti poboljšanju Vaseg izgleda, a tim i samopouzdanja. U salonu će Vas upoznati sa tretmanima koji predstavljaju poslednju reč svetske nauke i tehnologije.Tim visoko obučenih stručnjaka će Vam pomoći da izaberete estetski tretman koji odgovara upravo Vama. Dizajnirali sz centar da bude oaza mira u kojoj se možete opustiti znajući da ste u sigurnim rukama. Očekuju Vas!

http://venuslasercentar.com/

http://www.facebook.com/pages/Venus-Beauty-Laser-Centar/526895607361107?ref=stream


Pitanja

Tijana
27.4.2013. 17:05
Koliko tretmana treba da bi se dlake skroz uklonile?
Kupoman
Tijana, to zavisi od početnog stanja i individualno je, ali u proseku 3-5. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Laser centar Venus

Hadži Milentijeva 88, Beograd
062/600 210

Vaučer važi

do 26.7.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti  više vaučera!
  • Radno vreme: od utorka do petka od 12:00 do 20:00, subotom i nedeljom od 12:00 do 16:00
  • Kontakt telefon: 062/600-210

Slične ponude