1390 din za tretman akupunkture za podmlađivanje i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea, protiv bora + gratis saveti u vezi ishrane! Tretman radi primarijus doktor nauka akupunkturolog!

7000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • tretman akupunkture za podmaldjivanje i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea, protiv bora
  • gratis saveti u vezi ishrane

Akupunkturom do lepote i zdravlja, skinite godine iglicama, uklonite celulit, masne naslage. Poboljšajte energiju i zdravlje organizma. Akupunktura je drevni kineski način lečenja pomoću čudesnih malih iglica, koje uspostavljaju balans u organizmu, leče ga i podmlađuju. Akupunkturom mladost održavaju zvezde Holivuda i to je tretman koji podmlađuje celo telo i celokupan organizam na celijskom nivou i ujedno deluje preventivno i štiti telo od bolesnih stanja.

Akupunktura je prirodan način lečenja, kojim se organizam dovodi u ravnotežu prirodnim putem, sopstvenim snagama, samoizlečenjem. Pokazala je jako dobre rezultate i u prevenciji bolesti. Akupunkturа Vаm omogućаvа brz i lаgodаn oporаvаk kаko kod mnogobrojnih sportskih povredа, istegnućа, upаlnih procesа, hroničnih oboljenjа, glаvoboljа, bolovа u vrаtu tako i pri menstrualnom ciklusu. U akupunkturi se koriste tanke metalne iglice koje se ubadaju u akupunkturne tačke duž meridijana odgovarajućeg obolelog organa. Ubadanjem igala u te tačke ponovo se uspostavlja protok energije tamo gde je on poremećen ili prekinut i tako se uspostavlja ravnoteža u celokupnom ljudskom organizmu.

Dopustite sebi blagodet akupunkture i opustite se u čudesnoj oazi lepote i zdravlja u centru grada.

Budite zdravi da biste mogli biti lepi.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Nega i održavanje tela Centar za balans i lepotu Petrović

Sazonova 80, Beograd
063/65-28-65

Vaučer važi

do 18.11.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: tretman akupunkture za podmaldjivanje i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea, protiv bora+gratis saveti u vezi ishrane! Tretman radi primarijus doktor nauka akupunkturolog
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 063/65-28-65
  • Radno vreme: radnim danima od 15-19h, subotom i nedeljom od 08-12h!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite centar i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude