1400 din za epilaciju celih ruku diodnim laserom SHR M808 u studiju Latisse! Popust 53%!

3000 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

1400 din za epilaciju celih ruku diodnim laserom SHR M808 u studiju Latisse! Popust 53%!

Diodni laser SHR M808

Neželjena maljavost danas predstavlja sve veći problem ne samo ženama već i muškarcima. Negovana koža, bez dlaka, san je gotovo svake žene i sve većeg broja muškaraca. Za trajno uklanjanje dlaka danas postoji više metoda – od lasera, IPL, elektrolize, itd. Kao najefikasniji u smislu epilacije se pokazao baš diodni laser M808, koji se označava kao “zlatni standard” u oblasti epilacije. Princip rada lasera je takav da se laserski zraci direktnim kontaktom usmeravaju na kožu, svetlost laserskog zraka se absorbuje u pigmentu folikula dlake (melanin), koja se u koži se pretvara u toplotu, koja trajno uništava folikul dlake. Uz pravilnu talasnu dužinu od 810nm i odgovarajuće jačine energije, omogućava se dovoljno duboka penetracija laserskog zraka, koja termički oštećuje živi deo folikula dlake, koji je odgovoran za njegovu izgradnju i obnovu. Posle nekoliko tretmana ćete se osloboditi ‘dosadnih dlaka’ na bilo kom delu Vašeg tela. Novost kod diodnog lasera je i SHR (Super Hair Removal) metoda, koja predstavlja vrlo brzu metodu uklanjanja dlačica, koja je i do pet puta brža od metode IPL. Ponekad se naziva i “In Motion” metoda.

SHR metoda predstavlja revoluciju u trajnom uklanjanju dlačica zbog višebrojnih prelaza preko jednog područja, s kojim se omogućava bolja efikasnost i smanjuje neprijatnost tokom samog tretmana. Višebrojnim prelazima preko jednog područja se postiže veće nakupljanje energije na tom mestu te duže zagrejavanje korena dlake, što rezultira većom efikasnošću i uspešnijim uništenjem dlaka. Najnovija istraživanja su pokazala da sada više nije potrebno zagrejavanje korena dlake na 65°C kako bi se uništila, nego je mnogo važnije da je duže zagrevamo. Nova metoda trajnog uklanjanja dlaka diodnim laserom Vam omogućava bezbolno, brzo i mnogo efikasnije ukloniti nepoželjne dlake. Diodni laser ima mogućnost hlađenja tretiranog područja tela, i samim tim čini tretman bezbolnim.

Prednosti diodnog lasera M808:

  • Omogućava tretiranje svakog tipa kože, čak i preplanulu kožu tokom leta
  • Kod SHR metode laser prelazi više puta po istoj površini kože, dok svi ostali laseri prelaze samo jednom
  • Tretman je bezbolan, a sistem hlađenja laserske glave na -5° C ga čini prijatnijim
  • Laser istovremeno podmlađuje kožu i ubzava proces zarastanja ožiljaka nastalih kao posledica uraslih dlačica
  • Ovo je najsigurniji laser, jer se svaki tip kože tretira posebnim programom koji se prilagođava karakteristikama kože

Potreban je manji broj tretmana u odnosu na druge lasere i IPL tretmane
Kozmetički salon Studio Latisse se nalazi na adresi Stevana Musića 17 u Novom Sadu a radimo  japansko iscrtavanja obrva, trajnu epilaciju i relaks, sportsku i anticelulit masažu kao i Yumeiho masažu. Prijatan ambijent, prijatni kozmetički radnici će Vam izaći u susret a Vaše telo će zablistati i uvek ćete se vraćati kod nas jer prava usluga se
 prepoznaje.

https://www.facebook.com/pages/Studio-Latisse/400736160096539?fref=ts

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Studio Latisse

Svetozara Miletića 42, Novi Sad
061/680-6514

Vaučer važi

do 13.3.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za 1 osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 061/680-6514

Slične ponude