1400 din za kompletan biorezonantni pregled celog organizma (33 ključne funkcije) kvantnim analizerom + GRATIS preventivni pregled grudi u Delight Studiju!

Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
490 din za preventivni pregled grudi Brest Angel aparatom!
1500 DIN
1400 din za kompletan biorezonantni pregled celog organizma kvantnim analizerom!
3900 DIN

U okviru ove ponude imate dve opcije:

  • 1400 din za kompletan biorezonantni pregled celog organizma (33 ključne funkcije) kvantnim analizerom + GRATIS preventivni pregled grudi
  • 490 din za preventivni pregled grudi Brest Angel paparatom sa infracrvenim zracima uz stručne savete

Kvantna medicina je spoj medicine i kvantne fizike. To je nova nauka, a njen nagli uspon je potpomognut razvojem racunara i povecanjem njihove moci obrade podataka. Mnogi ovu nauku smatraju medicinom buducnosti, sto ona i dokumentuje svojom izuzetnom efikasnoscu.Dijagnostika u ovoj grani medicine je neinvazivna (prema tome i bezbolna) i obavlja se uz pomoc specijalne aparature koja se povezuje sa pacijentom. Emitujuci elektromagnetne talase, pomenuta aparatura je u stanju da primi povratne signale kako od nasih celija, tako i od razlicitih biohemijskih supstanci, mikroorganizama, misli ili osecanja, i na taj nacin izgradi kompletnu sliku o stanju u kome se pacijent nalazi.U programskoj bazi ovakvih aparata se nalaze pothranjene informacije o nekoliko hiljada tacno odredjenih vibracionih stanja nasih organa, vitamina, hormona, minerala i tkiva, kao i isto toliki broj podataka o frekvencijama odredjenih lekova – homeopatskih ili ajurvedskih (ajurveda – tradicionalna istocna medicina).Prema saznanjima kvantne fizike, svako od nas je skup elektromagnetnih vibracija, na koje negativno uticu razni faktori – stresni model zivljenja, tragedije, zivot u zagadjenoj sredini, neadekvatna ishrana… Prvi simptomi poremecenog elektromagnetnog polja su najcesce lose spavanje, gubitak ili pojacanje apetita, neodredjeni bolovi, ceste promene raspolozenja, slabljenje otpornosti organizma…Za samo 56 sekundi dobijaju se krucijalni rezultati 33 vitalne funkcije organizma.Rezultati tog testa su samo reference, a ne dijagnostički zakljucak.Takodje, one nas precizno upućuju kom lekaru specijalisti da se obratimo.Ovaj aparat je apsolutno bezbedan, bez kontraindikacija, i mogu ga koristiti sve osobe od 1+.

Vitalne funkcije koje se analiziraju možete pogledati na sledećem linku:

http://delightstudio.co.rs/zdravlje/kvantni-rezonantni-magnetni-analizer/

 

Većina žena mora da pazi na promene na grudima i da pazljivo prati na pojave čvorića na njima. To je nešto što je važan deo brige o svom telu. Zaista, doktori preporučuju da žene treba da znaju kako im grudi izgledaju i da prate promene na njima. To se često naziva “svest o grudima”.Većina žena zna da treba da proveri čvoriće koji se razlikuju od običnih. Međutim postoje i druge promene na dojkama na koje bi trebalo paziti:

To uključuje:

  • Promena u veličini ili obliku dojki
  • Promene na koži
  • Promena u izgledu bradavica ili iscedak iz bradavice
  • Bol grudima koji ne nestaje nakon odredjenog vremena
  • Čvorići na odredjenim područijima ili zadebljanja tkiva na dojci


Većina novih čvorića ili druge promene na grudima nisu ozbiljni i mogu se lako lečiti, ako je to potrebno. Ukoliko se dokaže da je rak, tada postoji vrlo dobra šansa za uspešno izlečenje.To je razlog zašto je važno imati “svest o grudima” i da treba na vreme paziti na bilo kakve promene.Delight studio Vam nudi pregled Breast angel-om.Breast angel je potpuno neškodljiv aparat. Infracrvena svetlost duboko prolazi kroz tkivo, dozvoljavajuci nam da vidimo svaku potencijalnu anomaliju. Pregled je kratak i preporučljiv da se radi na svakih 6 meseci. Pregled aparatom “Breast angel” je veoma efikasan, brz, a sto je najbitnije bezbedan i bezbolan.Na početku pregleda se nanosi kontakt gel ispod grudi.Nakon toga, aparatom se izvrsava pregled.

 

Koji sistemi i podsistemi se analiziraju kod muškaraca i žena možete pogledati - See more at: http://popustore.rs/1047-Delight-studio.html#sthash.Ad5P9UJ7.dpuf

http://www.delightstudio.co.rs


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Delight Studio

Mije Kovačevića 10A (TC Bogoslovija, lokal br. 6), Beograd
011/ 2085-105, 061/630-9635

Vaučer važi

do 27.9.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje minimum 1 dan unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite studio 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme studija: od ponedeljka do subote od 10:00 do 18:00
  • Kontakt telefon studija: 011/ 2085-105, 061/630-9635

Slične ponude