14000 din za 5 tretmana radiotalasnog liftinga tela, jedne regije po izboru: stomak, noge, ruke, leđa, zadnjica i bokovi u luksuznom salonu ELEGANT ALLURE u Beogradu na vodi!

30000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • 5 tretmana radiotalasnog liftinga tela, jedne regije po izboru: stomak, noge, ruke, leđa, zadnjica i bokovi 

Muči vas opuštena koža na nadlakticama, stomaku, kolenima ili unutrašnjoj loži nogu? Vežbate, a ne možete da se rešite jastučića na bokovima ili donjeg stomaka? Radiotalasni lifting pravi je odabir za vas. Nehirurški, veoma popularan i neinvazivan tretman, koji zateže opuštenu kožu tela. Radiotalasni lifting pomoću sonde emituje radiotalase u srednji sloj kože, gde se pokreće njena regeneracija, stvaranje novog kolagena i vezivanja kolagena za elastin. Usporava se i sprečava starenje kože, omogućava zatezanje kritičnih regija. Pored toga, deluje i na topljenje masnih naslaga koje su nagomilane na određenim , problematičnim delovima tela. Ujedno topi naslage i zateže kožu, što predstavlja dobitnu kombinaciju. Prvi rezultati mogu biti uočljivi nakon tri do pet tretmana.

 

https://www.instagram.com/elegant.allure_beautysalon/

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

ELEGANT ALLURE BEAUTY

Hercegovačka 17, Beograd

Vaučer važi

do 20.4.2024.

Napomene

  • Vaučer obuhvata:  5 tretmana radiotalasnog liftinga tela, jedne regije po izboru: stomak, noge, ruke, leđa, zadnjica i bokovi u luksuznom salonu ELEGANT ALLURE u Beogradu na vodi!
  • Nakon kupovine vaučera obavezno je zakazati ttretman u salonu na telefon 065 2270 946, putem SMS-a, Instagrama, Vibera ili Whatsapp!
  • Na tretman obavezno doneti vaučer!
  • Ukoliko ste sprečeni da dođete na zakazani tretman, na vreme obavestite salon, minimum dan ranije inače će se vaučer smatrati iskorišćenim!
  • Nakon krajnje navedenog roka nije moguće koristiti vaučer!

Slične ponude