14030 din za letovanje u Grčkoj - 10 noćenja sa prevozom, Stavros! Polazak 12.07. ili 22.07.! Popust 23%!

18123 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i Turistička agencija "Falcon" vode Vas na desetodnevno letovanje u Grčku, u prelepi Stavros! Stavros se nalazi ispod planine Holomontas, 70 km od Soluna. Duž obale je velika šuma-park platana i duga peščana plaža, koja sa svojim terenima za sport i zabavu predstavlja idealno mesto za rekreaciju .Okolina i samo mesto odlikuju se zelenilom, kristalno čistim morem, pešcanim plažama uz koje se nalaze parkovi platana i palmi zadovoljice i najzahtevnije posetioce. Vreme možete provesti posećujuci i brojne restorane, taverne, prodavnice, a mesto pruža i mogućnost bavljenja klasičnim sportovima i sportovima na vodi. Večeri su naravno  rezervisane za brojne diskoteke i barove!

Vila Andonikos se nalazi 250m od plaže, na početku Stavrosa. Svaki studio ima TWC, TV, kompletno opremljenu kuhinju, prostranu terasu i klima uređaje. Vila takođe ima lepo dvorište sa roštiljem.

Vila Sarajotis se nalazi u centru Stavrosa ,u glavnoj ulici ,150 metara od obale. Kuća je dvospratna, ima studije kapaciteta do 3 osobe. Svi studiji imaju kuhinju, kupatilo, terasu, A/C i TV.

Program putovanja:

1. dan - okupljanje putnika i vožnja autobusom

2.-11. dan - smeštaj i slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti

12. dan - napuštanje apartmana i polazak u popodnevnim časovima

13. dan - dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima

U cenu je uračunato:

  • smeštaj na bazi 10 noćenja/11 dana u studiju
  • autobuski prevoz

U cenu nije uračunato:

  • putno i zdravstveno osiguranje
  • doplata za A/C 5 eur dnevno na licu mesta

Izaberite termin koji Vam više odgovara - od 12. jula ili od 22. jula i uz popust od 23% i uštedu 4093 dinara provedite nezaboravno letovanje u Stavrosu!

http://www.falcon.rs/

falcon.travel@beotel.net


Pitanja

Ana
30.6.2012. 10:21
htela sam sad roditeljima da kazem da kupe ponudu, medjutim oni su hteli da prvo da provere preko agencije i nazvali su i pitali da li ce biti mesta, mogu li da uplate preko kupona, i oni su rekli da nema vise mesta...pa jel to definitivno?
Kupoman
Ana, mi imamo uverenje iz agencije da će za sve koji kupe preko nas biti obezbeđena mesta. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Falcon d.o.o.

Makenzijeva 67 ,Vracar, Beograd
011/32-85-111

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude