1450 din za kolor dopler krvnih sudova vrata ili ruku ili nogu ili mekih tkiva sa pregledom i izveštajem radiologa u ordinaciji Dr Trkuljić! Popust 42%!

2500 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman"  Vas podseća da treba da vodite računa o svom zdravlju i da redovno idete na preventivne preglede kako bi vodili zdrav, kvalitetan i srećan život! Ovoga puta smo Vam u saradnji sa ordinacijom "Dr Trkuljić" obezbedili kolor dopler krvnih sudova vrata ili ruku ili nogu ili mekih tkiva sa pregledom sa pregledom i izveštajem i savetima radiologa sa popustom od 42% i uštedom 1050 dinara!

Pravovremenim uvidom u stanje krvnih sudova pacijenata, uz pomoć sve savršenijih dijagnostičkih procedura, značajno im se može pomoći da izbegnu nekada i po život opasna vaskularna oboljenja. Kolor dopler je ultrazvučna metoda za ispitivanje strukture i oblika krvnih sudova, kao i kvaliteta cirkulacije. Ona daje realnu sliku ispitivanih sudova, uz mnoštvo podataka o cirkulatornim parametrima najčešće magistralnih (glavnih) arterijskih i venskih krvnih sudova celog tela, što lekarima kliničarima ili vaskularnim hirurzima značajno olakšava terapijski pristup potencijalnom oboljenju.

Ovom metodom moguće je, pre svega, vrlo precizno proceniti kvalitet protoka, izraženo u mililitrima u sekundi, i tako definisati zadovoljavajući ili oslabljen protok. Uvid u stanje zidova krvnih sudova otkriće urođene ili stečene promene. Takođe, moguće je otkriti i urodjene promene oblika, komunikacija i projekcija krvnih sudova, urođene slabosti zidova, pa tako dijagnostifikovati aneurizme, angiome, AV malformacije i druga vaskularna oboljenja. Pomoć u dijagnostici proširenih vena i venske tromboze svakako je pregled vaskularnog hirurga, koji uz dopler krvnih sudova nogu može da postavi dijagnozu spomenutih bolesti i shodno tome prepiše adekvatnu terapiju!

http://www.dr-trkuljic.com


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Sofija Trkuljić PR, Specijalistička radiološka ordinacija ultrazvuk DR Trkuljić

Bul. Arsenija Čarnojevića 73, Beograd,

Vaučer važi

do 22.11.2012.

Napomene

Slične ponude