1490 din za alergološko ispitivanje na inhalacione alergene (polen, ambroziju, prašinu, grinje, perje) Vega Orl-Banovo Brdo!

2200 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • alergološko ispitivanje na inhalacione alergene (polen, ambroziju, prašinu, grinje, perje)

Alergijski rinitis je hronični upalni proces sluznice nosa nastao kao posledica delovanja alergena. Najčešća je imunološka bolest I u svetu boluje preko 25% stanovništva. Vrlo često je udružen sa alergijskom astmom.

Najčešći alergeni su inhalacioni. Vrlo je važno na vreme dijagnostikovati I lečiti alergiju kako bi se sprečile posledice (nastanak polipa u nosu, krvarenja iz nosa, upale ušiju kod dece, razvoj i pogoršanje astme….)

PREPORUKA JE ALERGOLOŠKO ISPITIVANJE - PRICK TEST NA STANDARDNE INHALACIONE ALERGENE (polen trava, polen drveća, polen korova, perje, dlaka mačke, dlaka psa, ambrozija, grinje, gljivice-buđ, duvan, buba-švaba, kućna prašina).

SAMO ISPITIVANJE JE BEZBOLNO, NEINVAZIVNO I TRAJE 20-ak MINUTA. JEDINI USLOV za testiranje je da pacijent ne uzima lekove iz grupe antihistaminika 20ak dana pre testiranja.

U pitanju je specijalistička ordinacija koja Vam nudi kompletan otorinolaringološki pregled dece i odraslih, kao i ultrazvučnu i dopler dijagnostiku glave i vrata. Ordinacija je osnovana 2014. godine. Cilj ordinacije je kvalitetna i kompletna zdravstvena usluga od strane ljubaznog i stručnog tima u prijatnom ambijentu. Ultrazvuk štitaste žlezde, sa kolor doplerom je neinvazivna, bezbolna i pouzdana dijagnostička metoda koja ne zahteva posebnu pripremu pacijenta. Zbog jednostavnosti primene, neškodljivosti, brzine, ultrazvučna dijagnostika je na prvom mestu u algoritmu vizualizacionih dijagnostičkih metoda pregleda. Dijagnostika brojnih akutnih, subakutnih i hroničnih oboljenja štitaste žlezde autoimunih oboljenja (Hašimoto tireoiditis) patološke promene paraštitastih žlezdi promena unutar štitne žlezde: nodusi,ciste, tumorske promene... Nakon detaljne anamneze i ultrazvučnog pregleda, možemo Vas uputiti na dalja ispitivanja i lečenje, ukoliko je to potrebno. Ultrazvuk mekih tkiva vrata, pored pregleda štitaste žlezde, podrazumeva pregled svih pljuvačnih žlezdi i limfnih čvorova vrata, supraklavikularne regije vrata. Dijagnostika urođenih promena na vratu (ciste...) uvećanih limfnih čvorova u vratu (reaktivne, patološke lgl) tumora na vratu upala pluvačnih žlezdi, kao prisustvo kalcifikata u istim.

https://www.vega-orl.com/

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 36)
Maja Doktorka
Aleksandra Nije bilo cekanja,rezultati u vrlo kratkom vremenu stigli, osoblje ljubazno

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Specijalistička lekarska ordinacija iz oblasti otorinolaringologije Vega Orl

Žarkovaćka 21V, Beograd
011/35-72-641; 069/35-72-641; 069/35-72-642

Vaučer važi

do 30.12.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: alergološko ispitivanje na inhalacione alergene (polen, ambroziju, prašinu, grinje, perje)
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno je zakazivanje minimum jedan dan unapred!
  • Obavezno je poneti odštampan vaučer sa sobom!
  • Kontakt telefoni: 011/35-72-641; 069/35-72-641; 069/35-72-642
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude