1490 din za analizu krvi i test intolerancije na hranu - screeninig test (353 namirnice) u Laboratoriji za medicinsku biohemiju BIOMARKER! Popust 57%!

3500 DIN
Ponuda je istekla

Kupoman" i Laboratorija za medicinsku biohemiju "Biomarker" pripremili su Vam ovu sjajnu ponudu po veoma povoljnoj ceni - izgubite suvišne kilograme brzo i bezbedno! Doterajte svoju liniju, smanjite višak kilograma i pripremite se za leto! Ako večito mučite muku sa kilogramima, a do sada ste već isprobali bezbroj raznih dijeta koje nisu dale nikakav efekat i ako su Vam se izgubljeni kilogrami iznova i iznova vraćali preporuka za Vas bi bila da uradite test intolerancije na hranu i to na 349 različitih namirnica! Iskoristite popust od 62% i uštedite 1800 dinara!

Postoje odredjene namirnice koje ne prijaju svakom čoveku i one mogu biti uzrok zašto uporno ne možete da smršate ili se osećate loše, naduto i umorno. Laboratorija "Biomarker" preko screening testa intolerancije na hranu Vam omogućava da uz pomoć ove metode saznate koje su to namirnice. Nakon što uradite test intolerancije na hranu morate se striktno pridržavati uputstva koje namirnice biste, odnosno ne biste trebali da konzumirate i zasigurno ćete nagomilane kilograme nepovratno izgubiti, a uz to ćete se osećati mnogo poletnije, odmornije i bolje! Test intolerancije na hranu neće škoditi Vašem organizmu, niti ćete imati bilo kakve nus pojave! Nemojte više gubiti Vaše dragoceno vreme na dijete koje nisu pokazale nikakvog učinka, već se odlučite na metodu gubljenja kilograma koja će biti brža, isplativija i bezbednija po Vas i Vaše zdravlje!

Cilj svake laboratorijske analize je dobijanje tačnog i pouzdanog nalaza koji će pokazati da li su u fiziološkim funkcijama i procesima nastupile promene na osnovu čega se ustanovljava rad ili stanje pojedinih organa i tkiva. Vodite računa o Vašem zdravlju!

Laboratorija "Biomarker" pruža vrhunsku stručnu uslugu širokog spektra medicinsko biohemijskih analiza na osnovu testova iz uzoraka krvi i/ili urina, a rezultati se dobijaju u najkraćem roku. U vremenu u kom živimo, deo zdravstvene kulture je povremena kontrola zdravstvenog stanja! Analiza obuhvata proveru sledećih stavki: GLUKOZA, LIPIDNI STATUS - HOLESTEROL, HDL holesterol, LDL holesterol, TRIGLICERIDI I KRVNA SLIKA SA LEUKOCITARNOM FORMULOM.

http://www.biomarker.co.rs


Pitanja

Aleksandar
19.8.2013. 16:24
dobar dan,ja imam na racunu 1210 dinara a htela bih da kupim test intolerancije na hranu po ceni od 1490 dinara.kakva je procedura?pozdrav
Kupoman
Aleksandre, kada kliknete da kupite, videćete jednu trakicu koja predstavlja Vaš kredit, povučete to do kraja i potom kliknete dalje na način plaćanja koji vam odgovara i dobićete razliku za uplatu. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Biohemijska laboratorija Biomarker,

Nedeljka Gvozdenovića 37 (lokal 3), Beograd
062/262-063

Vaučer važi

do 21.9.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi jedan vaučer za sebe i jedan vaučer na poklon!
  • Radno vreme ordinacije: od ponedeljka do petka od 07:30 do 18:00
  • Kontakt telefon ordinacije: 062/262-063

Slične ponude