1490 din za dubinsko pranje i hemijsko čišćenje garnitura sa tretmanom uništavanja grinja + pranje trpezarijskih stolica gratis! Popust 65%!

4200 DIN
Ponuda je istekla

Vaš nameštaj je veoma važan u izgledu Vašeg prostora. Koristeći ekstrakcione mašine i PH neutralnu hemiju očistiće Vaš mebl, izvući dubinsku prljavštinu ne ostavljajući ništa osim čistoće i prijatnog mirisa na Vašem nameštaju. Hemije koje se koristie za čišćenje nameštaja su renomiranih proizvođača, a posle ovog tretmana ne samo da dobijate vizuelno čistu garnituru intenzivnih boja već ste zaštićeni od grinja i raznih bakterija u periodu od tri do šest meseci. Posle tog perioda tretman bi trebalo ponoviti!

Klasično dubinsko pranje tepiha ne može u potpunosti ukloniti grinje iz mekih podnih obloga. Grinje se nalaze u novim tepisima, a njihova količina u redovno održavanim podnim oblogama ne može dovesti do smetnji kod zdravih osoba. Za osobe koje su alergične na grinje Tepih servis "Bran.co" nudi posebnu uslugu zaštite tepiha i mebliranog nameštaja od grinja. Tretman se vrši nakon dubinskog pranja tepiha i mebla posebnim hemijskim sredstvima (akaricidima).  Iskoristite popust od 65% i uštedite 2710 dinara.

http://www.bran.co.rs/


Bran.co

Pitanja

Tanja
28.6.2012. 22:35
Da li usluga vazi i za Jakovo, opstina Surcin?
Kupoman
Tanja, nažalost ne važi. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Bran.co tepih servis

Jelene Varijaški 39, Beograd, Beograd
064/44-22-474

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude