1490 din za dve akupresurne masaže stopala sa elementima refleksologije (30 minuta) + 1h Spa u wellness centru Spans (korišćenje đakuzija, turskog kupatila, saune i sobe za relaksaciju)! Popust 57%!

3500 DIN
Ponuda je istekla

2x masaa stopala sa elementima refleksologije + 1h spa tretmana (sauna, tursko kupatilo, jakuzzi, prostor za relaksaciju)! Opustite se i uživajte!

  • Masaža stopala

Stopala su ogledalo naseg zdravlja.Masaža stopala deluje na sve organe u telu i čini "čuda". Primenom ove masaže može se uspostaviti ravnoteža u organizmu, izlečiti nesanica i različiti poremećaji koji su izazvani stresom. Tehnika masaže stopala kombinuje tehnike Thai masaža i refleksologije, pokrete istezanja, zagrevanja i dubokog gnječenja.Pomoću pritiska na delove stopala, tzv. refleksnih tačaka - postižse izvanredan efekat rada unutrašnjih organa.Ova masaža smanjuje stres, smiruje napetost, poboljšava cirkulaciju i pozitivno deluje na opšte raspoloženje.Posebno se preporučuje osobama koje ne mogu da koriste uobičajene vrste masaža zbog bolesti i osobama sa ravnim stopalima.

  • Sauna
Saune se koriste širom sveta za poboljšanje zdravlja, za uživanje i opuštanje. Preznojavanje tela do kojeg dolazi tokom boravka u sauni, oslobađa organizam od štetnih materija i toksina, jača imunološki sistem, opušta telo od napetosti i organizam od stresa. Boravak u sauni učiniće da se osećate zdravije i poletnije. Prve efekte saune videćete na koži.Obilno znojenje čisti kožu bolje od bilo kojeg drugog sredstva. Ono otvara pore i omogućuje da odumrle ćelije i nečistoće koje su duboko u koži izađu na površinu.Poboljšava se cirkulacija, tako da koža dobija zdravi sjaj, bolji tonus i elastičnost.
 
  • Hamam

Hamam ili tursko kupatilo potiče sa bliskog istoka i savršen je izbor za relaksaciju nakon stresnog dana ili jednostavno za pročišćavanje organizma.Boravak u prostoriji gde je vazduh zasićen vlagom, a temeperatura dostiže do 50 stepeni celzijusovih, odlično utiče na okrepljenje organizma, ali i blistavost naše kože.

  • Jacuzzi 

Jacuzzi nije samo mesto gde ćete se izvanredno relaksirati, nego je to i mesto za okupljanje porodice ili prijatelja, gde uz prijatno strujanje vode i žubor vazdušnih mehurića možete provesti divne trenutke uz ćaskanje i neko osvežavajuće piće.Posebno dizajnirane i prilagodive mlaznice tople vode, vrše direktnu dubinsku masažu specifičnih tačaka mišićno-skeletnog sistema. Ovo donosi mnoge zdravstvene koristi uključujući i brzo zaceljenje umornih ili oštećenih mišića, ublažava bol u leđima i omogućava dubok i kvalitetan san.Višestruki pozitivni efekti Jacuzzi-ja su od davnina poznati i mnogo ljudi u svetu svakodnevno uživa u njihovim blagodetima.

http://www.spans.rs/pocetna.html


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Spa centar SPANS

Tolstojeva 49, Novi Sad, Novi Sad
021/300-64-41, 062/86-82-033

Vaučer važi

do 22.12.2013.

Napomene

  • Potrebno je zakazati dva dana ranije!
  • Možete kupitinajviše 10 vaučera!
  • Bade mantil i peškiri  se mogu iznajmiti ili ponesite Vaše!
  • Vaučer važi za 2 osobe!
  • Radno vreme: pon-ned od 09:00 - 23:00
  • Kontakt telefon:

Slične ponude