1490 din za epilaciju pazuha ili bikini regije u Evexia health club-u! Popust 81%!

7930 DIN
Ponuda je istekla

Ponuda koju su za Vas pripremili Kupoman i Evexia health club! Dodjite u luksuzan centar za zdravlje i lepotu i iskoristite popust od 81%! Uštedite 6440 din po tretmanu!

Epilacija laserom je medicinski najjednostavnija, najefikasnija i najtrajnija metoda dostupna danas. Neželjene dlake su zajednički problem muškaraca i žena. Prednost laserske epilacije je to što se odjednom može tretirati veća površina tela, ruke, noge, pazuha, bikini zone, nausnica, ... što štedi Vaše vreme. Odmah možete videti rezultate. Pored toga je na duži vremenski period jeftinija od ostalih metoda jer je potrebno samo nekoliko tretmana da se rešite dlačica na duge staze. Laserska epilacija ima mnogo prednosti i neverovatne rezultate, potpuno uklanja dlačice. Epilaciju mogu da urade osobe svih starosnih dobi, i na bilo kom delu tela. Laserska epilacija je bezbolna metoda koja ne oštećuje kožu, što se ne može porediti ni sa jednom tradicionalnom metodom kao što su elektroliza, brijanje, depilacija voskom, hemijska depilacija illi drugi tretmani.

Kontraindikacije: trudnoća, multipleks skleroza, epilepsija, hemofilija, kancer, bolesti kože (ekcem, psorijaza, herpes), otvorene rane, korišćenje lekova, biljni i prirodni preparati koji mogu izazvati fotosenzibilizaciju, kao i upotreba eksfolijanasa (lokalni ili oralni preparati za obnavljanje kože) i antikoagulanasa.

www.evexia.rs


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Evexia health club

Strahinjića Bana 74/VI, prvi sprat, Beograd
011/2626-131, 011/3038-780

Vaučer važi

do 31.1.2014.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite centar i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Radno vreme salona: radnim danima od 11:00 do 21:00, subotom i nedeljom od 10:00 do 18:00
  • Kontakt telefon salona: 011/2626-131, 011/3038-780

Slične ponude