1490 din za mesec dana ( 8 termina) joge sa stilom po izboru (Iyengar, Vinyasa, Power joga) u SURYA YOGA STUDIJU na VRAČARU!

3200 DIN
Ponuda je istekla
U Surya yoga studiju možete vežbati:
  • Iyengar yogu - Joga koju karakterišu vrlo detaljna poravnanja i vrlo precizne instrukcije, kao i korišćenje raznih pomagala da bi joga bila prilagođena svakom polazniku, odnosno da bi svako mogao da izvede pozu ispravno i bezbedno, uprkos fizičkim predispozicijama i ograničenjima.
  • Vinyasa yogu - Kroz dinamički spoj asana koje kao da teku jedna iz druge osetite neraskidivu, svesnu povezanost pokreta i disanja i imajte više energije u svakodnevnom životu.
  • Power yogu - Moćna i intenzivna joga praksa koja stavlja akcenat na snagu naučiće vas kako da probudite unutrašnju snagu u sebi, da odgovorite izazovima i da shvatite da možete sve što zamislite.
Yoga:

U današnje vreme kada se živi brzo i pod stresom, kada najveći deo dana provedemo u sedećem položaju joga je idealna i neophodna da bi sačuvali vitalnost, zdravlje i mir.Dobar joga čas razvija četiri kvaliteta: fleksibilnost, snagu, izdržljivost i balans, kako u telesnom, tako i u mentalnom smislu. Istežući mišiće oslobađamo ih napetosti koja se nakupila u njima i razvijamo mentalnu fleksibilnost i sposobnost da se prilagodimo različitim situacijama u svakodnevnom životu.Jačajući svoje mišiće jačamo celo telo i kompletno zdravlje i razvijamo snagu da odgovorimo na izazove koje život postavlja pred nas. Vežbajući izdržljivost na času razvijamo svoju stabilnost i učimo kako da prolazimo kroz krizne situacije.I na kraju kroz vežbe balansa vraćamo um i telo u prirodni balans, unosimo ravnotežu u svoj život. Joga nam razvija pažnju i koncentraciju, vraća nas u sadašnji trenutak i kroz pravilno disanje podstiče nas da živimo život punim plućima.Joga nije samo rad na fizičkom telu. Joga je rad sa sobom kroz fizičko telo. Joga je oslobađanje od blokada koje u mišićima stvaraju potisnute emocije. Joga je oslobađanje od sujete i ega. Joga je oslobađanje od obrazaca ponašanja koji nam škode. Joga je promena načina razmišljanja iz „ja ne mogu“ u „ja mogu“. Joga je oslobađanje od toga da nešto moramo da uradimo ili budemo, u jogi prosto jesmo.U jogi nema takmičenja, ni sa sobom ni sa drugima, nema poređenja sa čovekom pored ili sa sobom kakav sam bio juče ili kakav bih želeo da budem. Nema ideala asane.Nije bitno da asana izgleda kao u knjizi. Bitno je da se uradi pravilno i da deluje. Neko je rekao: „U jogi nije bitno da dohvatite svoje prste na stopalima, bitno je šta na tom putu naučite"

http://www.suryayogabeograd.com

Pitanja

Vesna
14.5.2015. 15:43
Koji su termini pre podne?
Kupoman
Vesna, molimo vas da za termine pozovete na broj telefona iz opisa ponude. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Surya joga studio

Loznička 11, Beograd
065 505 20 02 ili na 064 108 59 82

Vaučer važi

do 30.6.2015.

Napomene

  • Rok iskoristivosti termina je mesec dana od aktiviranja kupona (dolaska u studio)
  • Vaučer aktivirati do 1. juna!
  • Pre prvog dolaska najavite se na 065 505 20 02 ili na 064 108 59 82
  • Ponuda važi samo za nove članove
  • Možete kupiti jedan kupon za sebe i jedan na poklon

Slične ponude