1490 din za pet tretmana ultrazvučne kavitacije sa limfnom drenažom + pet elektrostimulacija u Body Beauty Balance na Vračaru!

12500 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • pet tretmana ultrazvučne kavitacije sa limfnom drenažom
  • pet elektrostimulacija

Kavitacija je neinvazivna, sigurna, bezbolna i brza metoda koja omogućava sigurno uklanjanje lokalnih masnih naslaga, redukciju celulita i oblikovanje tela. Ovim modelom rada mogu se obuhvatiti i one najtvrdokornije masne naslage na bedrima, trbuhu i stražnjici, a rezultati (1-5cm) su vidljivi odmah nakon prvog tretmana!

Ultrazvučna kavitacija ima funkcije da: zamenjuje hirusku liposukciju, zateže opuštenu kožu, ubrza metabolizam, ubrza izbacivanje toksina i viška vode iz organizma, opušta, ali i zateže mišiće i smanjuje mišićni bol, efektno rešava problem celulita i opuštenog stomaka...

Limfotok obuhvata poseban sistem sudova u organizmu kroz koji višak tkivne tečnosti koji se nije vratio u venske kapilare otiče u venski sistem. Najvažnija razlika između krvotoka i limfotoka je u tome što je krvotok zatvoreni, kontinuirani sistem sudova kroz koji krv kruži, dok je limfotok diskontinuirani sistem sudova kojim višak tkivne tečnosti otiče iz tkivnih međuprostora u krvotok. Limfa je bogata belančevinama, krupnim česticama, bakterijama i sl. Funkcija limfnog sistema je stvaranje i transport limfe, stvaranje limfocita i zaštita od infekcije. Limfni sistem čine limfa, limfni sudovi, limfne žlezde i limfni organi. Sastav limfe jednak je sastavu međućelijske tečnosti onog dela tela iz koga limfa otiče i bogata je belančevinama (oko 20 gr/l), masnim kapljicama u regiji gastrointestinalnog trakta, elektrolitima i sl.Stvara se u međućelijskom prostoru, omogućuje drenažu dopunjujući krvotok, a i zbog prisustva limfocita i drugih leukocita učestvuje u odbrambenim reakcijama organizma.

U ugodnom i mirnom ambijentu salona “Happy Lady” u Beogradu ima višegodišnje iskustvo i stručnost, pomažemo svakoj ženi koja želi negovati svoju kosu, lice i telo pravilnim odabirom tretmana kroz stalno usavršavanje i povezivanje tradicionalnih i savremenih metoda kroz praksu. Neželjeni efekti često “napadaju” našu kosu i kožu, dovode nas do gubitka samopouzdanja. Ne smemo prestati verovati u sebe. Rešenje je tu na dohvat ruke. Pravilnom kombinacijom preparata postižu se željeni rezultati. Salon “Happy Lady” će vas oduševiti širokom paletom usluga. Osmislili smo bogatu ponudu koja mora zadovoljiti i najzahtevnije korisnike u potrazi za lepotom, zdravljem i dobrom formom.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Body Beauty Balance 2020

Golubačka 11, Beograd
011/244-22-33; 066/532-14-41

Vaučer važi

do 31.1.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: pet tretmana ultrazvučne kavitacije sa limfnom drenažom + pet elektrostimulacija
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi maximalno dva vaučera!
  • Obavezna je najava i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 011/244-22-33; 066/532-14-41
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude