1490 din za ultrazvuk mekih tkiva vrata sa kolor doplerom (štitasta žlezda, paraštitna žlezda, pljuvačne žlezde, limfni čvorovi vrata) u ordinaciji Vega Orl na Banovom Brdu!

2200 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

U cenu je uključeno:

  • ultrazvuk mekih tkiva vrata sa kolor doplerom (štitasta žlezda,paraštitna žlezda,pljuvačne žlezde, limfni čvorovi vrata)

Vega orl je specijalistička ordinacija koja Vam nudi kompletan otorinolaringološki pregled dece i odraslih, kao i ultrazvučnu i dopler dijagnostiku glave i vrata. Ordinacija je osnovana 2014. godine. Cilj ordinacije je kvalitetna i kompletna zdravstvena usluga od strane ljubaznog i stručnog Vega orl tima u prijatnom ambijentu. Ultrazvuk štitaste žlezde, sa kolor doplerom je neinvazivna, bezbolna i pouzdana dijagnostička metoda koja ne zahteva posebnu pripremu pacijenta. Zbog jednostavnosti primene, neškodljivosti, brzine, ultrazvučna dijagnostika je na prvom mestu u algoritmu vizualizacionih dijagnostičkih metoda pregleda. Dijagnostika brojnih akutnih, subakutnih i hroničnih oboljenja štitaste žlezde autoimunih oboljenja (Hašimoto tireoiditis) patološke promene paraštitastih žlezdi promena unutar štitne žlezde: nodusi,ciste, tumorske promene... Nakon detaljne anamneze i ultrazvučnog pregleda, možemo Vas uputiti na dalja ispitivanja i lečenje, ukoliko je to potrebno. Ultrazvuk mekih tkiva vrata, pored pregleda štitaste žlezde, podrazumeva pregled svih pljuvačnih žlezdi i limfnih čvorova vrata, supraklavikularne regije vrata. Dijagnostika urođenih promena na vratu (ciste...) uvećanih limfnih čvorova u vratu (reaktivne, patološke lgl) tumora na vratu upala pluvačnih žlezdi, kao prisustvo kalcifikata u istim.

https://www.vega-orl.com/

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Specijalistička lekarska ordinacija iz oblasti otorinolaringologije Vega Orl

Žarkovaćka 21V, Beograd
011/35-72-641; 069/35-72-641; 069/35-72-642

Vaučer važi

do 12.11.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Ultrazvuk mekih tkiva vrata sa kolor doplerom (štitasta žlezda,paraštitna žlezda,pljuvačne žlezde, limfni čvorovi vrata)!
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno je zakazivanje minimum jedan dan unapred!
  • Kontakt telefoni: 011/35-72-641, 069/35-72-641, 069/35-72-642
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude