1490 dinara za profesionalno studijsko fotografisanje, 12 digitalnih fotografija + 2 fotografije uradjene na foto papiru A4 formata + 2 različita seta i šminkanje!

5000 DIN
Ponuda je istekla

Kupoman i studio Visual Sound Generation pripremili su sjajnu ponudu u susret novogodišnjim praznicima. Svi vi koji volite da se fotografišete ne smete propustiti ovu jedinstvenu priliku. Obradujte sebe i zablistajte u svom najboljem izdanju.

Ponuda profesionalnog studijskog fotografisanja namenjena je svima onima koji žele da imaju za sebe svoj lični book. Primena ovog book-a može biti individualna i zavisi od Vas samih. Ponuda obuhvata:

  • Studijsko fotografisanje (2 različita seta)
  • 2 promene odevne kombinacije (uključujući i savet stilizovanja garderobe)
  • 12 fotografija narezanih na CD u visokoj rezoluciji
  • 2 fotografije urađene na foto papiru dimenzija 20x30cm
  • Šminkanje

Ovom ponudom pruža Vam se jedinstvena prilika da se po pristupačnoj ceni za trenutak nađete u ulozi foto modela. Na fotografisanju imate mogućnost promene dve odevne kombinacije po Vašoj želji (garderobu donosite sami, a mi Vam svakako možemo pomoći u vidu saveta stilizovanja).  Svaka odevna kombinacija se realizuje na dva različita seta, odnosno dve različite studijske pozadine. Kao krajnji proizvod dobijate ukupno 12 fotografija u digitalnoj formi narezanih na CD, od kojih dve po Vašem izboru dobijate urađene na foto papiru dimenzija 20x30cm. Sve fotografije koje dobijate prolaze kroz proces postprodukcije, a nakon isporuke postaju Vaše vlasništvo i možete ih koristiti u bilo koje svrhe.

Studio za multimedijalni dizajn Visual Sound Generation se nalazi na Banovom brdu u Beogradu. Posetite naš zvaničan sajt i pogledajte naše dosadašnje radove iz oblasti fotografije i multimedijalnog dizajna na

http://visualsound.rs


Pitanja

Kristina
28.12.2011. 11:47
Ja sam juce uplatila novac. Kada ce da mi stigne vaucer?:)
Kupoman
Kristina, vaučer stiže najkasnije za 2 dana od dana uplate. :)

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude