150 din za krojačku uslugu po izboru (skraćivanje, sužavanje, krpljenje, zamenu cibzara na pantalonama ili suknjama) u krojačkom salonu New Line!

300 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

U cenu je uključeno:

  • krojačka usluga po izboru (skraćivanje, sužavanje, krpljenje, zamenu cibzara na pantalonama ili suknjama)

Krojački salon New Line u samom centru grada, nudi Vam u ovoj ponudi da izaberete krojačku uslugu koja vam je najpotrebnija. U ponudu ulazi: skraćivanje vaše odeće, sužavanje nogavica, krpljenje, zamena rajsfešlusa na pantalonama i suknjama. Ukoliko želite da zamenite neke veće rajsfešlusa kao što su oni na jaknama ili duksevima dovoljno je da odete sa dva vaučera u krojački salon New Line. Ovaj krojački salon se bavi i svim uslugama prepravki i popravki Vaše odeće, rade šivenje po meri, zavese, posteljinu, stoljnjake, sedalice..Samo zamislite šta želite i sašiće Vam to!Previše Vam se dopada neki komad garderobe da biste od njega odustali.. I nemojte, jer sve se da popraviti na savršene mere u rukama pravih majstora.

Špenadla u ustima, santimetar oko vrata... Na podu krojevi i crteži. Ovako otprilike izgleda svaki krojački studio, od nikad prežaljene Coco Chanel do naše lične krojačice. Oduvek ste voleli posete krojačima, još kao klinci dok uvlačite stomak da Vas ne ubodu špenadlom, do iščekivanja finalne probe.
 
Ništa nije tako strašno, pogrešno ili demode, ako se da popraviti... A moda ide u krug, zato čuvajte omiljene komade.

Za sva vaša pitanja nazovite ih na broj 064/3997-189, i ljubazna gospođa Snežana će Vam odgovoriti.


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Krojački salon New Line

Svetozara Miletića 14, Novi Sad
064/39-97-189

Vaučer važi

do 2.12.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: krojačku uslugu po izboru (skraćivanje, sužavanje, krpljenje, zamenu cibzara na pantalonama ili suknjama)
  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Za veće popravke možete kupiti više vaučera i spojiti ih!
  • Kontakt telefon: 064/39-97-189
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite krojački salon najmanje jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude