150 din za vaučer za popust na izlet Belocrkvanska jezera za 1100 dinara!

1390 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

 • vaučer za popust na izlet Belocrkvanska jezera za 1100 dinara

Program putovanja:

Polazak iz Beograda u 8.00h kod Vaznesenjske crkve, ulica Admirala Geprata. Vožnja do manastira Bele crkve.

Bela Crkva se nalazi u Južnom Banatu, sto kilometara istočno od Beograda. Uz sam grad smeštena su i Belocrkvanska jezera: Glavno, Vračevgajsko, Šaransko, Šljunkara… koja predstavljaju jedinstvenu turističku ponudu u Vojvodini.

Glavno jezero se nalazi na 800 m od centra grada. Najstarije i najurbanije jezero okruženo je plažama: Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba…Ovo jezero raspolaže raznovrsnim smeštajnim kapacitetima, a tokom letnje sezone duž obale jezera rade mnogobrojni ugostiteljski objekti. Na ovom jezeru organizuju se i letnje škole plivanja, ronjenja i jedrenja.

Vračevgajsko jezero ima kamp sa pedesetak kamp jedinica i tri bungalova za smeštaj, a gostima su na raspolaganju restoran i kafić na samoj obali. Plaža je šljunkovita, opremljena ležaljkama i suncobranima, a ljuljaške, klackalice i tobogan uživanje su za nalmlađe goste.

Šaransko jezero nije urbanizovano i predstavlja raj za ribolovce. Preporučujemo ga gostima koji žele mir i uživanje u prorodnom okruženju ovog jezera.

Jezero Šljunkara je najveće jezero i poznato je po širokoj plaži opremljenoj tuševima i ležaljkama. U pozadini plaže nalazi se kafić sa brzom hranom, a.ovo jezero jedino ima i ostrvo. Pored jedne uređene plaže, gostima su na raspolaganju za kupanje i male uvale, sa netaknutom prirodom.

Jezera su nastala iskopavanjem šljunka, pa je voda prozirno zelena, a plaže peščane. Na Glavnom jezeru plaža je delom betonirana, dok je na ostalim jezerima potpuno prirodna. Svi koji se odluče da vikend provedeu na čuvenim belocrkvanskim jezerima, moći će da uživaju u kristalno čistoj tirkiznoj vodi, kojoj nedostaje samo so, da bi bila kao more. Šljunkovite plaže su uređene, orezano je drveće u šumovitom priobalju, a pokošena je i podvodna vegetacija.

Preporučuje se porodicama sa decom. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i odmor. Polazak za Beograd oko 18.30h. Povratak u Beograd oko 20h.

Cena aranžmana obuhvata:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima
 • Usluge licenciranog turističkog vodiča ili pratioca grupe
 • Troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Individualne troškove

Ocena ponude

4,4/5 (ocene: 14)
obren Lepo osmisljeno putovanje. Vodic izvanredan. Putovanje i razgledanje bez ijedne zamerke. Da je ovakvih putovanja i Agencija vise u Srbiji bilo bi mnogo vise zadovoljnijih zivotom u nasoj zemlji.
Suzana Sve pohvale za organizaciju i ceo izlet! Najvise pohvala vodicu grupe!

Pitanja

Sanja
8.8.2021. 12:54
Jel mora u agenciju da se dodje ili moze sve da se plati putem racuna??
Kupoman
Sanja, na našem sajtu vaučer plaćate 150 din, a u agenciji plaćate dodatnih 1100 din, možete se dogovoriti sa agencijom da li možete uplatiti preko računa. Njihov kontakt tel. je 011/2522-710; 060/52-23-152 :-)  

Gde iskoristiti vaučer?

FLAMINGO TRAVEL KLUB

Balkanska 18, TC Ivanijum - lokal 100, Beograd
060/52-23-152
info@flamingotravelklub.rs

Napomene

 • Vaučer plaćate 150 din, u agenciji plaćate doplatu za izlet 1100 din!
 • Deca od 5-12 godina - plaćaju 1000rsd od cene aranžmana- imaju sedište u autobusu!
 • Deca do 5 godina - gratis, imaju sedište u autobusu!
 • Vaučer važi za jednu osobu!
 • Obavezno je da pre kupovine vaučera kontaktirate turističku agenciju radi provere raspoloživosti kapaciteta i rezervacije termina!
 • Kontakt telefon:  060/5223152

Cena aranžmana obuhvata:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima
 • Usluge licenciranog turističkog vodiča ili pratioca grupe
 • Troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Individualne  troškove

Slične ponude