1500 din za 10 anticelulit tretmana mezoterapijom bez igala za razbijanje celulita i topljenje masnih naslaga u Beauty centru Sun Moon Star! Popust 93%!

20000 DIN
Rasprodato

Neverovatno ponuda! 10 anticelulit tretmana mezoterapijom bez igala za ubrzano razbijanje celulita i topljenje masnih naslaga u studiju lepote Sun Moon Star! Celulit je pojava koja može prouzrokovati niz negativnih fizičkih i psihičkih reakcija. Zbog toga celulit je potrebno eliminisati na vreme. Anticelulit mezoterapija je metoda koja može trajno eliminisati celulit. Celulit se javlja u pubertetu i progresivno se pogoršava sa godinama. Najčešće se javlja na bokovima, nogama i zadnjici i ne javlja se samo kod gojaznih. Verovali ili ne, češći je kod mršavih žena. Mezoterapijom se direktno tretira celulit. To je ubrizgavanja mikroskopskih količina farmaceutskih ili homeopatskih supstanci, biljnih ekstrakata i vitamina u kožu lica ili tela. Time se postiže eliminacija celulita i masnih ćelija, gubitak kilograma i podmlađivanje kože. Rezultati su veoma uočljivi! Ovaj pronalazak nauke se pokazao kao izuzetno efikasan, bezbjedan, bezbolan, luksuzan tretman, nije potrebno vreme oporavka, nema nikakvih neželjenih efekata.

Već neko vreme se trudimo da vam na jednom mestu pružimo najbolju i najkvalitetniju uslugu u našem Beauty, Frizerskom i Fitness centru.Poželeli ste vreme samo za sebe, predah za dušu i telo, čeka vas oaza lepote i mira na Karaburmi. Pružamo vam sve što je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osećate, naravno, uz pomoć stručnog osoblja koje je tu zbog VAS.Priuštite sebi uživanje. Nudimo vam veliki izbor tretmana za lice i telo, profesionalnom kozmetikom MATIS i SOTHYS koje su vodeci brendovi u svetu kozmetike. Tretmani hidratacije, oksigenacije, zatezanja, samo su neki od tretmana koje nudimo. Pored tretmana lica i tela, nudimo vam i depilaciju, pedikir manikir, nadogradnju noktiju, ojačavanje prirodnih i izlivanje noktiju, kao i solarijum. Naravno, tu su i masaže tela posle kojih ćete osećati harmoniju i zadovoljstvo, DETOKSIKACIJA organizma aparatom AQUA DETOX. Ono što bismo izdvojili kao HIT u svetu i kod nas je: MEZOTERAPIJA BEZ IGLE koja bezbolno i vrlo uspesno resava bore, celulit, masne naslage..Danas je imperativ imati lepu, sjajnu i zdravu kosu. U našem salonu nudimo vam: šišanje, feniranje, farbanje, pramenove. Ako tražite moderno opremljen prostor, bogat izbor sadržaja, DOBRO DOŠLI U FITNESS CENTAR SUN MOON STAR.

http://www.sunmoonstar.co.rs


Pitanja

Jelena
21.5.2013. 11:00
Da li je celulit skroz uklonjen posle ovih 10 tretmana?
Kupoman
Jelena, sve zavisi od početnog stanja, kao i od ishrane i fizičke aktivnosti. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Sun Moon Star

Husinskih rudara 17, Beograd
011/2758-273, 062/1287602

Vaučer važi

do 23.6.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme salona: od ponedeljka do nedelje od 09:00 do 22:00
  • Kontakt telefon salona: 011/2758-273, 062/1287602

Slične ponude